Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.
Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.
Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?
49.
Feminista nő vagyok, lassan 2 éve a párommal.
Szeretem lenyelni és számomra nem undorító őt orálisan kielégíteni.
Persze én is imádom, már szinte függője vagyok, amikor csinálja. Eddig sosem kaptam, csak adtam. (Előző kapcsolatokban.)
53. Neked nem mindegy? Attól még feminista leszek és pont. Ugyanúgy tisztelem a párom és szeretem őt.
Az meg, hogy te nem adsz orálisan senkinek semmit, az arról tanúskodik hogy zárkózott vagy és prűd. Legyél férfi vagy nő, én már nem tudom mi vagy.. elvesztettem a fonalat..
De nem mindegy neked? Nekem a napi 2-3 szex az átlag igény, de nyilván nem kivitelezhető mindig.
De ettől elvonatkoztatva művelt ember vagyok, remélem nem bánod!
23/N
Ne kötekedj. Főleg akkor ne, ha ostobasággal akarod tenni azt.
Nyilvánvalóan azzal sem vagy tisztában, hogy mit jelent a "fehérmájú" kifejezés.
Akit ezzel a jelzővel illetsz ostoba módon, leírta az első mondatában, hogy már 2 éve együtt van a párjával.
Csak mondom...
55.
Nincsen semmi baj, sajnos napi 2-3 azért nem átlagos libidó xD
De a stressz ezt csökkenti és így lesz normális, heti 3-4. :)
Nálam napi 2-3 átlagos.
Akkor én is fehérmájú lennék férfi létemre?🤔😁
Egyébként valóban az egyik legjobb stresszoldó "tevékenység"...😁
A fehérmájú-t férfiakra nem használják, talán pont ezért mert ferfiakban nem lenne ritka, nőkben igen.
Kösz az infót amelynek én is birtokában vagyok, és ezek szerint nem értetted az iróniát ebben a mondatomban:
"Akkor én is fehérmájú lennék férfi létemre?"
A "férfi létemre" az irónia alapja, mivel a fehérmájú kifejezést kizárólag nőkre használják.
Micsoda elmés viták folynak egy "nem szop le a barátnőm" témájú rinyálás alatt. :D
Aki vágja a témát, az nem jön ide kiírni gyakori kérdésekre a problémáit, hogy egy rakás aberrált majd megosztja vele a tapasztalatait meg választ kap a problémáira. Elég éretlen lehetsz még. Nem beszélve a válaszolók 90%-áról, akik már csak fikázni járnak vissza egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!