Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 anonim ***** válasza:
11%

30. Előváladék ;)

Tényleg kezdő vagy...

2023. máj. 1. 13:05
 32/116 anonim ***** válasza:
83%

31

Miből gondolod, hogy kezdő vagyok? Nekem férfiként sosem jön előváladék, és gyakran másoknak sem. Ti meg végig nedvesek vagytok, amivel semmi gond. De szólj, ha tévedek.

2023. máj. 1. 13:12
 33/116 anonim ***** válasza:
0%
32. És minden női nedv undorító lenne szerinted? Akkor miért nem férfiakkal foglalkoznak az ilyen kisfiúk?:(
2023. máj. 1. 13:13
 34/116 anonim ***** válasza:
93%

Durva, hogy milyen mellémagyarázások vannak!

27 Megtenni csak azt, és csak úgy tudod, amiről hallottál már. De pl vényköteles gyógyszert nem tudsz felírni magadnak, ha úgy van.

A rossz emberek azt mondják amit hallani akarsz (ha érdekük úgy kívánja). Azok soha nem mondják jó szándékkal a szemedbe, ha Valami van odalent. Egyébként én konkrétan a szagokra gondoltam, nem az ízekre.

28 köszi, hogy itt magadon kívül mindenkiről feltételezed a tájékozatlanságot. Gondolom te is az a fajta lehetsz, aki azt mondja genetikailag/hormonálisan kövér. Miközben a legdirvább pajzsmirigybetegség is csak max 30%-kal csökkenti a napi energiaigényt.

29 a te válaszod hasznos, és releváns.

2023. máj. 1. 13:22
 35/116 anonim ***** válasza:
100%
33, szerintem a 32-es nem ezt akarta mondani. Azaz nagyon remélem.
2023. máj. 1. 13:23
 36/116 anonim ***** válasza:
0%
34. Ha már itt tartunk, te legalább jól nézel ki és gondolod ezt?
2023. máj. 1. 13:24
 37/116 anonim ***** válasza:
87%

36, teljesen mindegy hogy jól nézek-e ki. Aki tekintélyre alapozza az érvelést, azt nem szabad komolyan venni.

Nem mellesleg: nem vagyok dagadt, és nincs ebből kifolyólag hormonális eltérésem, és nem büdösödik a baktériumok+gombák+paraziták számára oly kellemes semleges vagy nem kellően savas nyálkahártyámon.

2023. máj. 1. 13:30
 38/116 anonim ***** válasza:
0%
37. Akkor te most nőként véded a férfiakat akik önzőek? 😂😂😂
2023. máj. 1. 13:32
 39/116 anonim ***** válasza:
100%

37 Sajnállak, ha mindebből csak a harcot és pártoskodást tudod kiolvasni. Egyéni sérelmeidért nem itt kéne bosszút állni, és főleg nem idegeneken.

Ha éppen egy férfi hozzászólónak van igaza, akkor azt ismerem el. Mint most a 21/24 hsz. Persze lehet hogy ő is önző, de most ezt nem tudhatjuk. Azt viszont tudom hogy abban igaza van amit mondott.

Szerintem olvass kicsit figyelmesebben, vagy kérj meg valakit hogy magyarázza el mit jelentenek a mondatok.

2023. máj. 1. 13:41
 40/116 anonim ***** válasza:
58%

39. Szerintem ő nekem írta, én meg már nem tudom követni a szálakat.

A lényeg: Léteznek igényes nők is, akik arra mit esznek, mit használnak.

Ez nem kifogás, hogy ilyen-olyan ízű. A sperma is rossz ízű, mégis sok nő örömmel nyeli le, pont.

2023. máj. 1. 13:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!