Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
 71/116 anonim ***** válasza:
100%
71. Jézusom! Nőként nekem kellene választani? Hetero vagyok 😂
2023. máj. 1. 16:37
 72/116 anonim ***** válasza:
49%

De látom, nagyon rá vagy kattanva erre a büdös/kellemes dologra.

Ha ez valami fétised, éld ki minél előbb.

Mennyi idős vagy, hogy magad szerint ennyire tapasztalt vagy?:)

2023. máj. 1. 16:39
 73/116 anonim ***** válasza:
50%

Liza, nem azt kell kivalasztanod melyikre cuppannál rá, hanem ha együttműködsz velem, azt kellene megtippelned, hogy a férfiak a büdöset vagy a kellemeset puszilgatják*-e szívesebben.

# Így írom, nem akarlak felzaklatni, mert talán nem volt még benne részed, vagy akármi.

2023. máj. 1. 16:43
 74/116 anonim ***** válasza:
100%
74. Nem vagyok szűz, csak az agyam eldobom hogy te, egyöntetűen azt hiszed magadról, te MINDENT is tudsz. 😂😂😂
2023. máj. 1. 16:44
 75/116 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, azt kihagytam hogy volt benne részem. Amikor nem volt, a férfi volt ahhoz is 0 hogy szexuális kultúrával is rendelkezzen. :)
2023. máj. 1. 16:44
 76/116 anonim ***** válasza:
50%

Én nem mondtam hogy mindent tudok. Nem is céloztam rá.

De mondok neked mégvalamit:

Keep calm! A frusztrációk rontják a szexuális életet/funkciókat. Nőknél is.

A koromat most ne firtassuk, nem irnám le publikusak . A tudás életkorral nőhet, de nem mindenkinél egyforma ütemben. Mint ahogy a készségek/adottságok sem változnak már felnőtt korban 😏

2023. máj. 1. 16:51
 77/116 anonim ***** válasza:
100%

77. Nyugodj meg, nem vagyok frusztrált, sőt. Csak jót nevettem azon, ahogy nyilatkozol. Ebben igazat adok, sok készség már nem fog változni.. 😥🫢

Szép napot!

2023. máj. 1. 16:53
 78/116 anonim ***** válasza:
50%
Na, ilyen (mint a 77) egy igazi megfutamodó femcel, aki -végtére is- képtelen volt válaszolni egy egyszerű kérdésre.
2023. máj. 2. 09:49
 79/116 anonim ***** válasza:
100%
78. Keep calm! Nem zavar amit rólam írsz, mivel nem ismersz. De ha azt szeretnéd, hogy jót nevessek rajtad, sikerült. Lenyugodtál? Bogaram. :)
2023. máj. 2. 09:51
 80/116 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk arra kíváncsi lennék hány incel/femcel/leszbi/szűz/meleg nyunyó van itt a válaszolók között.

De ami mégjobban érdekel; vajon ki vállalná hogy egy 3-4 tagú szimat-bizottság megállpítsa rendben van-e a cunája.

Rögtön eltűnne az összes szájkaratés okostojás

2023. máj. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!