Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/116 anonim ***** válasza:
3%
Én csak női talpat szeretnék nyalni (egy nem túl jóképű pasi).
2023. ápr. 30. 20:02
 2/116 anonim ***** válasza:
90%
Én szeretem oda-vissza, átlagos vagyok szerintem.
2023. ápr. 30. 20:03
 3/116 anonim ***** válasza:
82%
Aki csak szexre kell és nem vonzódok úgy igazán, annál nem érzek késztetést hogy kinyaljam. Aki igazán bejön azt bármikor. Mert olyankor úgy érzem hogy az ő boldogsága a legfőbb prioritás.
2023. ápr. 30. 20:07
 4/116 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egy fokkal vagyok szebb az ördögnél, és nagyon szeretek nyalni! F.
2023. ápr. 30. 20:08
 5/116 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy a nagyon jóképűek egy része már beképzelt lesz, és azt hiszik, nekik már "nem szükséges", nincs statisztikám. Én átlagosnak tartom magam, és szeretek puncit nyalni. Pláne, ha tudom, hogy a lány is igényli, szereti. Az még extrán be is indít :P
 6/116 anonim ***** válasza:
0%
Igen,azok,ők próbàljàk kompenzálni a kevésbé jó külsőt.nem nagyarcúak.
 7/116 anonim ***** válasza:
97%

Én magam se vagyok a legszebb könyv a polcon, de én imádok nyalni. Szeretem és imádom is az ízét. Még csak kölcsönösség nélkül is, ha a leányzó nem viszonozza.

Mondjuk, egyedül is vagyok már pár éve, szóval ilyen ez.. :D

2023. ápr. 30. 20:27
 8/116 anonim ***** válasza:
34%
Ez pont olyan mint nőknél a tengeri csillag.
2023. ápr. 30. 20:37
 9/116 anonim ***** válasza:
80%

Nem, csak te fogsz ki mindig felszínes nyomikat.

Vajon ez miért van..?

2023. ápr. 30. 20:49
 10/116 anonim ***** válasza:
86%
Én inkább azt tapasztaltam, hogy akinek csak 1 szexre kellettem azok nem nyaltak. Akik többet is akartak, illetve legalább több alkalmat, azok meg mindig külsőtől függetlenül.
2023. ápr. 30. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!