Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 anonim ***** válasza:
100%

90. Nyilván a te apád nem egy alkoholista, hazug ember. Sosem fogod megtudni milyen érzés is ez, pedig vagyunk egy páran ezzel.

Senkit ne bíztassunk ivászatra, Magyarország ebben is vezeti az EU-s átlagot a családon belüli eroszakkal..

2023. máj. 2. 16:06
 92/116 anonim ***** válasza:
0%

91

A finnek vezetik.

2023. máj. 3. 16:08
 93/116 anonim ***** válasza:
7%
Amúgy én sem lettem piától sosem agresszív. Vagy ölelgetős, vagy szomorkás lettem tőle mindig. Igaz, bennem nincsenek is ilyen elfojtott agressziók.
2023. máj. 3. 16:10
 94/116 anonim ***** válasza:
22%

93

A többség ha piál, igazi taplóvá válik.

2023. máj. 6. 00:23
 95/116 anonim ***** válasza:
89%
94. +1 🥳
2023. máj. 6. 09:44
 96/116 anonim ***** válasza:
6%
Mindennek semmi köze ahhoz, amit én írtam. Az agresszió vagy ott van az emberben, vagy nincs. Belőlem 10 liter pálinka sem tudja kihozni, de apám pl színjózanul vert gyerekkoromban.
2023. máj. 6. 09:57
 97/116 anonim ***** válasza:
6%

#91 így van, az én apám nem alkoholista. Bár az lenne! De sajnos már nem él 🥺

#96 én is ezt mondtam: aki seggfej, az alkohollal vagy anélkül is ugyan úgy az.

Nem mellesleg a nőknek is van szerepe/felelőssége a dolgok alakulásában. Példaul akik nem képesek rendesen kommunikálni, vagy szemétkednek a férjükkel, azok gyakrabban tapasztalnak italozós házastársat. Vagy mondhatnám azt is ha a nő kitartott naplopó, és semmit nem csinál csak csalja a férjét és zabál.

Másrészt meg el lehet menni a rendőrségre, sőt el is lehet válni. De aki szolgalelkű, az ilyeneket nem csinál, inkább a kifogásokat keresi. Igazán csak a gyerekeket sajnálom, és nem csak az alkesz/bántalmazó apjuk miatt. Attól hogy megemlítem a nők felelősségét, természetesen ugyan úgy elítélem a bántalmazást. Az a gáz, hogy mindenki azt hiszi csak a verés számít bántalmazásnak.

2023. máj. 6. 10:13
 98/116 anonim ***** válasza:
100%

96. Én is józanul kaptam gyerekkoromban. Anyukám karakáns volt, egyedül nevelt mivel apám csak a megcsinálásban vett részt, jobban szeret inni. :)

97. Sajnálom, de legalább neked volt, nekem soha nem vett részt az életemben. Bár azt nem tudom, hogy nálad meddig volt jelen. :/

2023. máj. 6. 10:48
 99/116 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként az nem a nő hibája ha a férfi impotens és szexuális kultúrája nulla, azt nem tudja leszűrni hogy a nőnek mi lenne jó.

Ez sajnos bizony önzőség és tájékozatlanság is.. nem tudja leszűrni mit akar a nő, de nem is akarja.

Nem csak beszéd létezik, hanem testbeszéd is!

2023. máj. 6. 10:49
 100/116 anonim ***** válasza:
95%

Így igy.

Ha nem ért a női testhez és nem is akar ezzel kapcsolatban tájékozódni, fejlődni, akkor sanszos hogy nem is akar.

Ismerek nem egy csajt aki a mélytorkozást is gyakorolja, de mennyi srác akár szexuális téren fejlődni? Nem igazán sok.

Mondjuk egyik ismerősömről most derült ki, mennyire ott van a témában -25 éves srác- és esküszöm meglepődtem, jó volt olvasni hogy ennyire törődik a másikkal és nála mindig van előjáték. Akkor legalább egy orgazmus, utána több menet és ő is tesz ezért. Ez nagyon ritka!! :)

2023. máj. 6. 10:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!