Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
 81/116 anonim ***** válasza:
94%

80. Szerencse, hogy nem egy bizottság dönti el hogy milyen egy nő, hanem a párja.

Bár aki egyedül van, mert belül romlott, annak magyarázhat az ember.. mert sajnos ahogy nyilatkozol, ez jön le belőle.

Nem az a femcel meg Incel akire mutogatsz, először magadnak oldj meg minden problémát. :/

2023. máj. 2. 11:17
 82/116 anonim ***** válasza:
5%

81

Azért vannak itt érdekes válaszok nőktől. Pl aki belémállt, mert le mertem írni, hogy egy orális szexnél, mi férfiak több nedvet nyalunk le. De egyéb dolgot nem fűztem hozzá. Reakció: akkor legyél férfivel.

És ez napjaink érvrendszere.

2023. máj. 2. 11:37
 83/116 anonim ***** válasza:
100%

82. Akkor ha nem szereted, ne csináld. De ne várd el, hogy a nő is eltűrje azt hogy az ondód íze lehet neki undorító, vagy éppen a tiéd íze undorító mivel olyan életet élsz! :)

Aki dohányzik, annál nagy esély van erre. Volt ilyen kapcsolatom,eléggé lelombozóan szar íze volt, sőt.. pfujjj

2023. máj. 2. 11:40
 84/116 anonim ***** válasza:
4%

83

Szeretem csinálni, sosem írtam le olyat, hogy nem. Csak ez egy tény amit leírtam, csak azt nem értem, hogy ebben mi a sértő? :)

Egy nőnél meg opcionális, hogy mihez kezd azzal ami belőlünk kijön. Pl részemről sosem volt elvárás, hogy lenyelje, mindig rábíztam a döntést.

Egyébként nem csak tőled hallom, hogy vannak férfiak akiknek kimondottan rossz ízű ondója van. Ilyen téren szerintem mázlim van, mert általában édes vagyok. De teszek is érte a barátnőm miatt.

2023. máj. 2. 11:56
 85/116 anonim ***** válasza:
100%
84. A rossz íz a cigaretta hozadéka.. :/
2023. máj. 2. 12:07
 86/116 anonim ***** válasza:

85

Igen, meg a kávé is ront rajta meg a sör is.

2023. máj. 2. 12:09
 87/116 anonim ***** válasza:
86. Szerencse, hogy azért fiatalok körében annyira nem menő az alkoholizmus.. :D
2023. máj. 2. 12:10
 88/116 anonim ***** válasza:

87

Ahhoz képest rogyásig vannak velük a kocsmák.

2023. máj. 2. 12:12
 89/116 anonim ***** válasza:
100%

88. Egészségükre, én nem élek ilyen szerekkel.

Egyébként is család romboló az alkohol...

2023. máj. 2. 12:19
 90/116 anonim ***** válasza:
33%

Nem az alkohol ami családromboló, hanem a (passzív)agresszív gyökerek (férfi és nő egyaránt).

Én ha iszom, akkor sokkal jófejebb és türelmesebb vagyok.

2023. máj. 2. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!