Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 anonim ***** válasza:
86%

Értem. Na és mit gondolsz, miért lehetett az úgy, hogy csupa önző emberekbe szaladtál bele? Hány férfiról van szó? Mert mondjuk 2/2 az is 100%

Ezek szerint a szörtelenítés az igényesség fokmérője nálad? Csak kérdezem ;-)

Illetve biztos vagy benne, hogy aki mindig gondosan tisztálkodik, annak fixen üde a puncija? Nem szekálni akarlak, hanem érteni. Szóval nem érezném igazságosnak, ha leoltanál

2023. máj. 1. 12:04
 22/116 anonim ***** válasza:
84%
#20-nak szól a 21-es hozzászólasom.
2023. máj. 1. 12:06
 23/116 anonim ***** válasza:
10%

21. Te jó isten..

Hagyjuk inkább...

2023. máj. 1. 12:18
 24/116 anonim ***** válasza:
79%

Nem, ne hagyjuk. Ha ilyen volt a hozzáállásotok is, talán ezért nem jutottál 1-ről a 2-re az ágyban.

A gőgösség és arrogancia nem old meg semmit. Mint ahogy a hit sem 😉

2023. máj. 1. 12:24
 25/116 anonim ***** válasza:
88%

20/24 nem igaza van.

Sokkal több punci büdös, mint ahánynak a gazdája tudná azt.

A szörzet pedig nem igénytelenség, hanem ízlés kérdése

2023. máj. 1. 12:39
 26/116 anonim ***** válasza:
68%
Nyaltam már ki nagyon szép nőt, és természetesre volt lent neki meghagyva. És le is szopott. Eleve ha valakivel ágyba mész, vonzónak találod. Vagy csak én gondolom úgy, hogy aki nem tetszik, azzal nem fekszek le? Mert ha az ágyig eljutunk, pl nálam alap, hogy kinyalom. Átlagosnak gondolom magam, de a legtöbb nőnek igazából eltérő férfitípusok jönnek be.
2023. máj. 1. 12:39
 27/116 anonim ***** válasza:
0%

24. Megtettem mindent. Nincs rossz ízem, adok magamra, igényes vagyok. Ezért írtam azt amit.

Szimplán rossz embereket fogtam ki, igen, hosszabb kapcsolatra. Későn nyílt fel a szemem, ma már nem követtem el ezt a hibát.

2023. máj. 1. 12:44
 28/116 anonim ***** válasza:
10%
25. Hál Isten, én teszek azért hogy erre figyeljek. Étkezés, tisztálkodás, sport. Azt is tudom, ha a ph-m nincsen rendben. De a normális PH bizony savanykás. Ha ezt nem tudjátok, akkor kezdők vagytok a témában.. :)
2023. máj. 1. 12:45
 29/116 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként az ondó íze sem jobb. Savas, és ahogy lenyeli az ember eléggé érdekes az állaga.

Nem is értem, akkor a nőknek miért lenne kötelező szpni, ha nektek egy kis savanykás íz (rendes, normális és tisztán tartott punci esetén) is ilyen.

Úgy tűnik, a férfiak (nevezett, nem azok) sokkal finnyásabbak, ebben is. De érdekes.. :)

2023. máj. 1. 12:46
 30/116 anonim ***** válasza:
82%

28

Nem vagyok finnyás, de azt remélem ti is tudjátok, hogy a férfiak a nyalás alatt elég sok nedvet nyalnak. Belőlük meg csak orgazmuskor jönnek a dolgok, aminek a szájbaengedése opcionális (jobb kapcsolatoknál) :)

2023. máj. 1. 13:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!