Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kevésbé jóképű/ jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kevésbé jóképű/ jó testű pasik hajlandóak nyalni is?

Figyelt kérdés

A részemről az orál alap a szexnél, de akikkel voltam eddig szexuálisan, ha csak egy kicsit helyesebbek voltak, vagy jo testűek, nem voltak hajlandóak nyalni, (nem szeretnek nyalni) ez volt a kifogás. A higiéniámmal nincs gond, mert akik nyaltak nem panaszkodtak, többször is csinálták…

Mi lehet az ok?

Nem önzőség egy férfitól, hogy elvárja, hogy leszopják, de ő nem viszonozza?

Már csak azért is, mert a férfiaknak a kapott orál , meg a szex is hozzásegít a kielégüléshez, de nekem csak a nyalás lenne…behatolástól nem megy.

Önzőség, vagy mi lehet ennek az oka?Esetleg balszerencse?

2023. ápr. 30. 20:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire vagyok jóképű. Magas vagyok, és amikor jó testem volt (ezt meg tudom ítélni objektív szempontok alapján), akkor is szívesen és jól nyaltam, kitartóan csináltam a többi dolgot is.

Hüvelyi orgazmus tekintetében hihetetlen mérlegem van.

Azt a lányt is szívesen elégitettem ki a számmal, akinek nagyon nem tetszett a puncija. Mindegy volt hogy párkapcsolat vagy más

2023. ápr. 30. 22:12
 12/116 anonim ***** válasza:
28%
Csődör koromban elég jól néztem ki, és a csajok le se szarták, hogy mit művelek velük az ágyban. Szoptak akkor is, ha én csak beraktam önzőn, vadul.
2023. ápr. 30. 22:26
 13/116 anonim ***** válasza:
96%

Én azóta szeretem csinálni amióta megtanultam, hogy hogyan jó. De azóta nagyon. Ez tavaly nyáron volt. :D Előtte nem szerettem.

És csak utána kellett olvasni, hogy hogyan kell jól csinálni. Azóta szinte minden nőnek bejött ez. Annak a kevésnek akinek nem, azzal szerintem más gond van.

Több, mint 10 nőről beszélünk akinek jó volt.

Egy helyes 40+os pasi :)

2023. ápr. 30. 23:13
 14/116 anonim ***** válasza:
13. Mit olvastál ezzel kapcsolatban?
2023. ápr. 30. 23:59
 15/116 anonim ***** válasza:
15%

8. 10/2 nő ha ilyen, sokat mondtam

Nekem hosszabb kapcsolataim alatt sem volt orál, de én hülye adtam. Szőrtelenítek 2-3 hetente és használok intim mosakodót, semmi. Igazából ha kértem sem kaptam, de az önzőség minden téren megvolt. Nyilván, nekem kellett volna időben lépni és rájönni hogy bunkókkal vagyok együtt, akik csak magukkal törődnek. (Nem Chadek voltak, sőt..)

2023. máj. 1. 00:00
 16/116 anonim ***** válasza:
74%
En nem nyalok , es nem vagyok jo pasi . De a felesegem se szopik
2023. máj. 1. 04:17
 17/116 anonim ***** válasza:
100%

Engem rettentően izgat a nyalás. Imádom, ahogy érzem, hogy nedvesedik. Szeretem, ha elélveznek a nyalásomtól, ha dicsérnek.

Nem voltam az a nagyon jóképű pasi fiatalon, de csúnya sem, viszont a 24 év élsport látszott az alakomon.

2023. máj. 1. 08:40
 18/116 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt hogy nem chad?

A chad akit minden nő meg akar szerezni?

Ami igazán érdekel, hogy miért említetted az intim mosakodót és a szörtelenítést(🤨 ?)

Írhatod a választ privátban is, ha nem zavar hogy valószínűleg fogok még ilyeneket kérdezni. Ismerem magam, sajnos nagyon kíváncsi vagyok 😌

11 vagyok

2023. máj. 1. 09:55
 19/116 anonim ***** válasza:
100%

Én a 69et szeretem a legjobban.

Így adok-kapok.

A feleségem nem szeret szopni, spermát sem nyeli.

Már vagy 2-3 éve nem is volt ilyesmi petting.

Pedig én nyalnék ha néha leszopna.

Így is szoktam nagyritkán de nem olyan odaadással.

Nyílván ha néha jól leszopna vagy kiverné nekem, akkor több öröme lenne neki is de nincs rá igénye.

2023. máj. 1. 09:58
 20/116 anonim ***** válasza:
10%

18. Azért írtam, mivel IGÉNYES vagyok és tiszta! Értsd, nincs semmi tényező ami miatt rossz illatú lennék intim részeken!

Egyszerűen önző embereket találtam, akik elvárták hogy szpjam le őket, de ők nem adtak semmit.. hülye voltam, ez van.

2023. máj. 1. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!