Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?
Sokan nincsenek tisztában hogy nem csak a testen múlik mennyi erőt képes kifejteni. Akaraterő és lélekerő kérdése is. :)
Mondjuk én nőként úgy vagyok vele, hogy mivel anno nekem kellett olyan munkát végezni -mai napig- ami erőkifejtéssel jár, nem biztos hogy azt egy velem egykorú fiú is megcsinálja.
58. Igazából változó. Régen 8 évig lovagoltam. Mivel nem álltunk úgy anyagilag, ezért én ledolgoztam azt a fél-egy óra lovaglást. Ez akkor jelentett 10-12 óra fizikai munkát. Mindent megcsináltam, amit ott kellett. Lovak körül, karámok körül, stb. :)
A házimunka meg olyan része is, ami kertírtás, gallyazás, fa vágása, annak elpakolása, szén elpakolása. De a legbüszkébb arra vagyok hogy elraktam 20 mázsa (2000 kg) fát egyedül, kevesebb mint 2 óra alatt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!