Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 11:03
91/124 anonim válasza:
Igen, csak fb :D
Ha privát, akkor igazából mindegy, hogy elkölded-e XD
92/124 anonim válasza:
82: Én is szívesen megnéznélek instán, ha megadod.:)
93/124 anonim válasza:
Na és hogyan döntenénk el, hogy erősebb vagy sem? Főleg férfi nő viszonylatban a kinézet nagyon csalóka tud lenni.
94/124 anonim válasza:
Így döntenék el, hogy ki az erősebb: [link]
95/124 anonim válasza:
94. Mivel párom van, nálam ilyenek nem játszanak! De remélem ez evidens. :D
96/124 anonim válasza:
Engem kifejezetten vonz.:) A legjobb egy ilyen nővel egy kiadós szexcsata.:)
97/124 anonim válasza:
Így van. Nem utolsósorban pedig kalóriát is lehet vele égetni. [link]
Az újévi fogadalmak közt gyakori a fogyás, szóval hölgyeim, harcra fel.😉
99/124 anonim válasza:
Még mindig olvasom a kommenteket. Akkor ez az új szexepil?
Bár azóta sem tudok 10kg felett hátazni (súly+gép) 😂 bár eddig egy edzést csináltam meg és imádtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!