Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?
Mennyire izmos?
Egy lány legyen gyengéd és vékony. ::))
42: így van! mindenki legyen nyugodtan olyan, amilyen szeretne, felőlem lehet kopasz, kigyúrt, tetovált, műkörmös, elhízott, vagy bármilyen egy nő.
Viszont a dolog másik oldala, hogy mindenki hadd válasszon olyan párt, amilyen neki tetszik, ha én elfogadom, hogy egy nő is lehet kopasz, kigyúrt, tetovált, kűkörmös, elhízott, vagy bármilyen, akkor a nőnek is el kell fogadnia, ha nemet mondok rá ezekben az esetekben.
A probléma az, hogy az elfogadást mindenki csak elvárja, ha a nőnek fontos, hogy nagydarab legyen, akkor fogadja el mindenki, de ha én nem kérek belőle, akkor az már nem elfogadható.
#43-as 😘
Egyetértünk, úgy látom! ☺️
46: pontosan ez történik.
Viszont ha elutasítok egy nőt azért, mert molett, túl kigyúrt, túl tetovált, túl műkörmös, akkor ő közelít felém. És borzasztóan ki tud akadni, hogy mi az, hogy én nem fogadom el, hogy ő ilyen.
Pedig, hogy a viharba ne fogadnám el! Soha nem mondanám, hogy be kell tiltani a műkörmöt, minden nő hagyja abba a gyúrást, és fogyjon le. Részemről azt csinál magával amit csak akar.
Engedtessék meg, hogy én is azt válasszam akit csak akarok, sőt, adott esetben ahogy neki joga van túlzottan kigyúrnia magát, úgy nekem is jogom van ezt rondának tartani.
Mégis, az összes ilyen kérdésnél ugyanaz a helyzet, nézz rá, aki azt írja, hogy elfogadná a kövér/kigyúrt/plasztikázott csajt, azt 100%-ra pontozzák ,aki azt mondja, hogy neki ez nem jön be, azt lehúzzák.
48: nyilván sosem mondanám valakinek a szemébe, hogy "dagadt" vagy "nagydarab".
De egyrészt hazudni sem szoktam, ha előkerül a téma, és kultúráltan megmondom, hogy mi a baj, másrészt azért ezt leveszik az emberről enélkül is, hogy pl sosem hív randira nagydarab nőt, és akkor rögtön megy, hogy fogadj el, de persze ő nem fogad el engem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!