Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Titeket zavarna, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 anonim ***** válasza:
29%

9: jól mondod, butaság! Nem, egy sportoló lány nem lesz erősebb egy átlag férfinél. Hidd el, eltöltöttem pár évet edzőtermek, és ringek környékén. Egy nőnek nagyon sportosnak kell lennie, egy férfinek meg nagyon átlag alattinak, hogy kiegyenlítődjön az, amit a természet alapból adott a két nemnek.

És azonos izomtömeg esetében sem lesz erősebb, mert akkor még ott vannak a csontok. A férfiaknál a szélesebb váll, a más testfelépítés nagyobb erőkifejtést tesz lehetővé (nem véletlen támadják a transz sportólókat, akik ugye mondjuk férfinek születtek, kihasználva a férfi vázrendszer előnyeit hiába csökkentik egy átlag női sportoló szintjére az izomtömeget, ha még mindig hosszabbak a karjaik, szélesebb a válluk, nagyobb a mellkasuk).

Ez egyébként küzdősportokban látszik nagyon jól, hogy egy nőnek egy férfi ellen akkor van esélye, ha nagyon penge a technikája, egyébként a nála képzetlenebb férfi is megugorhatatlan kihívás, egyszerűen a testalkat előnye miatt (és ha a csaj ezt egy pillanatra is elfelejti, és leáll "verekedni" a férfivel, akkor veszített).

Persze, vannak nők, akik bármelyik pasassal felveszik a versenyt, de ők meg finoman szólva sem a nőies alkatok, azért egy nehéz atlétát, egy testépítőt nehéz oda sorolni, hogy finom kis nőiesek, de közben ugyanolyna erősek.

2022. nov. 3. 13:18
 12/124 anonim ***** válasza:
53%
(ps: amúgy magadnak mondasz ellent, mert egyszer azonos izomtömegről beszélsz, egyszer meg arról, hogy a csaj nem nagydarab. Márpedig a kettő együtt nehezen jön össze, hogy fele akkora, de mégis azonos az izomerő)
2022. nov. 3. 13:18
 13/124 anonim ***** válasza:
81%

Ember, engem férfiként fáraszt a komplexusod, de tényleg!

Nem sok közöd van a valósághoz, legalábbis nem láttál még komolyan edző nőt, ez tiszta sor.

Én nem értem az ilyen csávókat, mint te! Minek letagadni a realitást? Egy átlag faszit beteszel egy súly alá, és csak pislog, közben meg teljesen nőies, és naturál csajok szériáznak akkora súlyokkal, hogy a szádon kiesel! Hagyjad már ezt a bohóckodást, de tényleg!

2022. nov. 3. 13:52
 14/124 anonim ***** válasza:
Nem számít. :)
2022. nov. 3. 13:56
 15/124 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatna, vannak szub hajlamaim, de nem hinném, hogy erősebb lenne, pusztán elkezdeném magam hagyni, hadd nyomjon le, örülnék neki xd
2022. nov. 3. 14:08
 16/124 anonim ***** válasza:
100%

Birkóztam már lánnyal, akinek remek technikája volt, és voltak fogások, amikből nem tudtam menekülni. Imádtam, élveztem, pedig sokszor ruhában csináltuk. Persze sokszor lekerült ez-az, szerencsérehamar megizzad az ember.

Kérdező, ha tudsz ilyen lányt, irányítsd bátran hozzám. :)

2022. nov. 3. 14:53
 17/124 anonim ***** válasza:
100%
Vonzana :)
2022. nov. 3. 15:33
 18/124 anonim ***** válasza:
82%
Az nagyon ritka, hogy egy hasonló méretű nő és férfi azonos erejű legyen, talán csak úgy, ha a nő komoly küzdősportot tanul, a férfi meg csak egy tespedt valaki. Ez nem hímsovinizmus, egyszerűen biológia. Nekem volt egy barátnőm, aki kajakozott. Olyan válla volt, mit atlasznak. Én semmit nem sportoltam. De mikor lenyomtunk 1-1 barátságos birkót, mindig legyőztem. Körülbelül egy súlyban voltunk, talán 1-2 kilóval volt nálam könnyebb. Ha egy tényleg egy velem egy erős nőt kéne elképzelnem, hát az vagy valami 120 kilós súlylökő asszonyság lenne, vagy egy thai boxos kis ázsiai rettenet. Azoktól kicsit félnék az ágyban.
2022. nov. 3. 15:55
 19/124 anonim ***** válasza:
77%
Vagy nagyon nagydarab lehetsz, vagy szépen hagyott nyerni. Egy nő helyében én is hagynám a pasit, hogy ne érezze cikinek. Egy átlagos testalkatú fèrfi az életben nem nyom le egy kajakos csajt. De az ember azt gondolná, egy egyértelmű :D
2022. nov. 3. 16:02
 20/124 anonim ***** válasza:
100%

Abba van némi igazság, hogy a férfi-nő testfelépítés alapvetően más és a férfiaknak szélesebb a vállövük, ami mondjuk erőgyakorlatokban a fekvenyomásnál mutatkozik meg nagyon jól. Felsőtestre kicsit nehezen lesznek erősebbek nők a férfiaknál, pl. 100 kg-s fekvenyomásig is úgy jutnak el nők jellemzően, hogy vagy baromi jó a technikájuk (kis mozgástartomány stb.) vagy nagyon kövérek, de ha ezt kicsit kivennéd a képletből, a puszta erő nem olyan jó és nagyon sok férfinak jóval könnyebben elérhető.

Viszont a teljes test gyakorlatokba és az alsótest gyakorlatokba brutál erősek tudnak lenni a nők. Nézzétek meg, hogy naturál, nem is profi edző csajoknak is milyen fenekük és combjaik tudnak lenni... Sok férfinak meg ropi a lába :D.

Szóval más a testfelépítés, összességében azért elég nagy hátrányban vannak a nők, de rengeteget számít, hogy azon belül milyen a genetika (mert egy nő is izmosodhat nagyon jól és lehet erős csontozata és egy férfinak meg ellenkezője, tehát egy tehetséges nő és egy tehetségtelen férfi közt nincs akkora különbség, vagy akár a nő javára van nagyobb) meg hogy egyáltalán edz-e az illető. 5-10 év profi, kitartó edzéssel olyan fizikumot fel lehet építeni... hogy egy férfinak is éveket kell belerakni a kezdő szinttől, hogy egyáltalán utolérje.

2022. nov. 3. 16:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!