Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 11:03
71/124 anonim válasza:
70. Igen, tudom hogy van rá egy technika de sajnos gyengék a csuklóim is. Most újra el kell kezdjek rá erősíteni edzés előtt és glükozamin szulfátot szedni. ://
72/124 anonim válasza:
Én jelentkezem szkander gyakorlásra ^^ XD
73/124 anonim válasza:
Én is benne lennék, ha a hölgyek közül valaki gyakorolni szeretne.:)
74/124 anonim válasza:
Jáj.. 😂😂
Fiúk fiúk, mi nem kárra gyúrunk!
Hanem popóra. :)
75/124 anonim válasza:
Hm... popó szkander XD
De attól még lehet kar is erősebb ^^
77/124 anonim válasza:
Nem hiszed, próbáljuk ki XXDDD
Najó, abba hagytam xd
78/124 anonim válasza:
Végülis ha azt vesszük, hogy embereket milyen lehetetlen helyzetek tudnak összehozni, nem is annyira fura ez.:D
79/124 anonim válasza:
Ha sikerül leadni 15-20 kg-ot és utána szálkásítani (nem Kathi Béla módon xd) akkor majd térjünk vissza erre. :)
80/124 anonim válasza:
79-es, el fogsz addigra felejteni :D Csak egy random gyk-s vagyok xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!