Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a szextörténetemmel?
Írok egy szextörténetet és az első 3 epizód már publikus, de valahogy senki nem olvassa, nem kommenteli.
Csak nem találnak rá, vagy egyszerűen gyenge és ezért nem olvassák?
Más ugyanoda feltöltött törtneteknek sokkal nagyobb olvasottsága van, még akkor is ha szerintem rosszak.
Ez volna a szextörténet, amit írtam: [link]
1. Mivel rengeteg ilyen történet van, senkit nem fog érdekelni a tied, ha nem reklámozod. Gondolom nincsenek ismerőseid az oldalon, akivel kölcsönösen olvasnátok egymás munkáit, nem lehetsz túl aktív az oldalon se.
2. Szerintem egyszerűen unalmas, illetve olyan kínosan van megírva az egész. A jó erotikához kell némi érzékiesség, ami itt (legalábbis számomra) egyáltalán nincs meg. Jobban emlékeztet arra, amikor kettő részeg férfi egymásnak hadovál a kocsma előtt, hogy előző este hogyan fektették meg az asszonyt.
3. Inkább olyan, mintha egy maszturbációs fantáziádat írtad volna le. Nincs történet, esetlen a megfogalmazás, csak annyi van benne, hogy "bedugom a p#nájába és hú, de jó!". Olvasni cseppet sem élvezetes.
4. Tele van helyesírási hibákkal, amikre már egy egyszerű Word is felhívja a figyelmedet.
Történetek.hu érdemes ide feltenni a nagyobb látogatottság miatt.
Az emberek azokat a történeteket szeretik aminek olvasása közben annyira valósághű, hogy bele tudja képzelni magát. Amennyiben tele van a szövegkörnyezet azzal, hogy fogtam a farkat és szárazon tövid betoltam a se..ébe aki ettől azonnal elélvezett szóval ez a lőtéri kutyát nem fog érdekelni. Kell egy sztori ami más mint a többi, egy olyan történet ami leköti a figyelmet, felizgat mert olyat olvasok ami még a fantáziámon is túl mutat. Ez a szép az irásban, hogy az agyad kreálja és az bármit el tud képzelni.
Kicsit közönséges a megfogalmazás itt-ott. Van, ahol a nő fenekéről többes számban írsz, ami nekem fura. Meg olyan valószínűtlen párbeszédek vannak benne néhol. Szórendet is átalakítanám pár helyen. A többit megírták előttem.
Azért arra kíváncsi lennék, Adrival volt-e valami... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!