Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban káros ha gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban káros ha gyakran felállítom magamnak csak úgy ?

Figyelt kérdés
Szóval azt olvastam káros hogyha a férfi izgatja magát, erekciója lesz de nem élvez el. Én gyakran csinálom azt hogy pl elmegyek wc-re és előtte vagy utána heccből elkezdem verni és felállítom. Vagy öltözök át itthon és akkor. Napi ötször simán szoktam ezt csinálni hogy izgatom hogy felálljon, de ki nem verem. Ez káros lehet ?
ma 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát a here görcs nem épp kellemes

És a görcsöktöl erölködéstők kialakulhat egy ciszta ami lehet jó indulatok vagy rossz az utóbbi elburjánzik és kislakul a rák

Szóval inkább üríts

Ezért nem egészséges pl csicskákra 7/24/365-ben erényövet rakni

ma 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
dehogy káros. valakiben egy kicsit tartósabb merevedéstől kellemetlen, feszülő érzései maradnak ha nem élvez el, de ennyi.
ma 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
#1 ehhez valami orvosi forrást kérlek. (mármint hogy állításod szerint a gyakori merevedés elélvezés nélkül hererákot eredményezhet)
ma 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
amúgy meg kérdező, ha jól működnek a szerveid (gondolom, hogy jól működnek), akkor minden egyes éjjel alvás közben több olyan időszak is van, amikor a farkad csak úgy áll a semmibe, anélkül, hogy elélveznél. ennyit erről.
ma 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Dehogy káros. Sőt egészséges. A kínaiak már 3000 éve ezt csinálják.

Mantak Chia: A multiorgazmusos férfi. Keress rá,én is letöltöttem a netről. Ide nem engednek linket feltenni.

Azért napi 1x lehet üríteni, csak utána van egy holt idő, amíg nem áll fel magától. Amikor már nagyon feszül, úgysem bírod ki tovább verni anélkül, a nap végén, mindenképp lesz ürítés.

ma 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez neked egy jo erzes akkor semmi baj vele
ma 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
22%

3as nem arra gondolok h gyakran fel áll spontán és nem élvezel el

Hanem az ha te direkt csinálod ezt többször

Konkrét cikk nincs de saját családomban lett így here rákos

ma 12:09
 8/9 TiniTitán0213 ***** válasza:
0%
Nem
ma 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
21%

"nem arra gondolok h gyakran fel áll spontán és nem élvezel el

Hanem az ha te direkt csinálod ezt többször"

a farkad szempontjából tökmindegy, hogy spontán merevedik vagy szándékos izgatás hatására.

"Konkrét cikk nincs de saját családomban lett így here rákos"

százezer forintot tennék rá, hogy az orvos szájából nem hangzott el olyan, hogy kedves páciens, önnek sajnos emiatt lett hererákja.

ma 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!