Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyesek nem gondolnak itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek nem gondolnak itt bele milyen káros a trollkodásuk ?

Figyelt kérdés
Rengeteg kamu troll írkál itt átlagos méretekre olyat hogy kicsi. Nem gondoljátok hogy sok fiatal szűz srácnak ezek a kamuk kárt okoznak meg komplexust mert tapasztalatlanok és elhiszik ? Én nekem 16 cm és voltam már pár csajjal, tudom hogy bőven elég, ezért nevetek az itteni írásokon. De egy kis szűz gyerek azt hiszi baj van vele
okt. 29. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Belegondolnak és pont azért csinálják.

Kb ugyan az a stílus. Szerintem 1-2 ember lehet.

Hazudnak, szidják és alázzák a nőket és a férfiakat is.

okt. 29. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De, ezért csinálják. Összességében szerintem is káros, aki ilyen téren csak itt tud tájékozódni az belekerül egy buborékba és abban a buborékban csak azt hallja hogy ő senkinek nem elég, és akármit tesz, nő számára csak szerves hulladék marad. Mondhat bárki bármit de ez képes megviselni különösen azokat akik arra szorulnak hogy itt szerezzenek be tapasztalatokat.
okt. 29. 22:34
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem meg 9 cm aztán itt irták, hig "haha" én azóta csak olvasni járok ide ( 5 éve ) csak ezért, hogy ha társaságban szóba kerül a szex valamit konyítsak hozzá ha már nem fogom soha az életben megtapasztalni.
okt. 29. 23:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle témában trollkodnak, nemcsak a farok hosszában. Sokan 2-3 szeretőt tartanak, 30 percig bírják a dugást, heti hétszer szexelnek, stb. Helyén kell kezelni a dolgokat. Nem kell mindenkinek mindent elhinni. A fiataloknak meg kell tanulni helyén kezelni a válaszokat és nem elhinni minden hülyeséget. Nemcsak itt, hanem más közösségi fórumokon is.
okt. 30. 05:15
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Szívatják a farokméregetőket, mert tényleg nevetségesek, ennyi.
okt. 30. 05:22
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Azt pedig aki ad egy normális választ azt pedig megintcsak szét szedik, lepontozzák.
okt. 30. 07:21
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Káros, és nem vicces. Mindig letrollkodják a méret miatt aggódókat, pedig van azért valóságalapja az aggódásnak..
okt. 30. 07:23
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

5

Szerintem ugyan azok csinálják.

okt. 30. 07:34
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy káros. Nagyjából annyira, mint a farkukat méregető és önámító kispötsü lúzerek.
okt. 30. 08:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak itt megy ez. Autós topikba meg ha nincs 30 milliód autóra akkor egy nulla vagy. Mintha itt csak gazdagok lennének, nagy mellü/csöcsű/péniszü emberek és a csórók/stb azok meg napszámba 0-24.

Holott ha dolgozok nem tudok itt lenni.. úgy meg nincs GDP ha mindig itt vagyunk.

okt. 30. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!