Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek nem gondolnak itt bele milyen káros a trollkodásuk ?
Figyelt kérdés
Rengeteg kamu troll írkál itt átlagos méretekre olyat hogy kicsi. Nem gondoljátok hogy sok fiatal szűz srácnak ezek a kamuk kárt okoznak meg komplexust mert tapasztalatlanok és elhiszik ? Én nekem 16 cm és voltam már pár csajjal, tudom hogy bőven elég, ezért nevetek az itteni írásokon. De egy kis szűz gyerek azt hiszi baj van veleokt. 29. 22:08
1/13 anonim válasza:
Belegondolnak és pont azért csinálják.
Kb ugyan az a stílus. Szerintem 1-2 ember lehet.
Hazudnak, szidják és alázzák a nőket és a férfiakat is.
2/13 anonim válasza:
De, ezért csinálják. Összességében szerintem is káros, aki ilyen téren csak itt tud tájékozódni az belekerül egy buborékba és abban a buborékban csak azt hallja hogy ő senkinek nem elég, és akármit tesz, nő számára csak szerves hulladék marad. Mondhat bárki bármit de ez képes megviselni különösen azokat akik arra szorulnak hogy itt szerezzenek be tapasztalatokat.
3/13 anonim válasza:
Nekem meg 9 cm aztán itt irták, hig "haha" én azóta csak olvasni járok ide ( 5 éve ) csak ezért, hogy ha társaságban szóba kerül a szex valamit konyítsak hozzá ha már nem fogom soha az életben megtapasztalni.
4/13 anonim válasza:
Mindenféle témában trollkodnak, nemcsak a farok hosszában. Sokan 2-3 szeretőt tartanak, 30 percig bírják a dugást, heti hétszer szexelnek, stb. Helyén kell kezelni a dolgokat. Nem kell mindenkinek mindent elhinni. A fiataloknak meg kell tanulni helyén kezelni a válaszokat és nem elhinni minden hülyeséget. Nemcsak itt, hanem más közösségi fórumokon is.
5/13 anonim válasza:
Szívatják a farokméregetőket, mert tényleg nevetségesek, ennyi.
6/13 anonim válasza:
Azt pedig aki ad egy normális választ azt pedig megintcsak szét szedik, lepontozzák.
7/13 anonim válasza:
Káros, és nem vicces. Mindig letrollkodják a méret miatt aggódókat, pedig van azért valóságalapja az aggódásnak..
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy káros. Nagyjából annyira, mint a farkukat méregető és önámító kispötsü lúzerek.
10/13 anonim válasza:
Nem csak itt megy ez. Autós topikba meg ha nincs 30 milliód autóra akkor egy nulla vagy. Mintha itt csak gazdagok lennének, nagy mellü/csöcsű/péniszü emberek és a csórók/stb azok meg napszámba 0-24.
Holott ha dolgozok nem tudok itt lenni.. úgy meg nincs GDP ha mindig itt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!