Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tett már lány megjegyzést a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tett már lány megjegyzést a péniszedre ? Gyakori dolog ez vagy csak sztereotípia ?

Figyelt kérdés
Ez valós dolog vagy csak sztereotípia hogy lányok megjegyzést tesznek átlag alatti illetve átlag méretekre ? Veled volt ilyen ? Ha igen hogy volt és mekkora neked ? Mit reagálnátok ha történne veletek ilyen ?
ma 07:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak pozitívat.Nagyon buta nő az aki negatív megjegyzéseket tesz.
ma 07:55
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer volt egy csaj akivel évek teltek el két alkalmi között és másodszorra megjegyezte, hogy kisebbre emlékezett.
ma 08:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy mindíg előjöttök ezzel a pöcs méret kérdéssel.

Semmi más téma nem érdekel benneteket.

ma 08:08
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Úgy látszik sok meleg van az oldalon.
ma 08:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem sok nővel volt dolgom,de semmilyen megjegyzést nem kaptam.
ma 08:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt 2-3 lány aki elcsodálkozott amikor először látta és max annyit mondtak, hogy nem láttak még ilyen farkat. Ugyanis nekem balra és lefelé görbül. Méretre csak pozitív megjegyzés volt. Szerencsére nem kicsi.
ma 08:47
 7/16 A kérdező kommentje:
De itt olyanokra gondolok akiknek átlag vagy akár alatti. Nektek mekkora ?
ma 08:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Fordítottan, hogy szép és hogy nagy, ezt több csaj is megerősítette. Pedig nem nagy. De normális nőkkel voltam, dicsértek, nem aláztak.
ma 08:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokat rugózol ezen az átlag témán. Ránézésre átlagosnak mondom a sajátomat,centit szándékosan nem írok,mert itt a számok nagyon el vannak csúszva,de a kolis éveim alatt láttam jópárat (állva is) ennek alapján mondom átlagosnak. Egyszer kaptam véleményt egy lánytól,hogy "hál Istennek" attól félt,hogy túl nagy,az előző sráccal nem volt neki jó.
ma 08:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk tényleg sok kérdés van ezzel kapcsolatban. Ne foglalkozz a mérettel. Nekem is kicsi. Kit érdekel? Csak egyszer volt, hogy az első dugásunk előtt a csaj felült az ágyban mikor pucéron belibbentem a szobába és megkérdezte - Hát az meg micsoda?

Mondtam ma kicsikém ez van. Viszont nem fog fájni. Olyan lesz mint egy szúnyogcsípés.

Ne izgasd magad a méret miatt. Sokkal többet számít, hogy légy férfi, gavallér és tiszteld a partnereid.

ma 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!