Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tett már lány megjegyzést a péniszedre ? Gyakori dolog ez vagy csak sztereotípia ?
Figyelt kérdés
Ez valós dolog vagy csak sztereotípia hogy lányok megjegyzést tesznek átlag alatti illetve átlag méretekre ? Veled volt ilyen ? Ha igen hogy volt és mekkora neked ? Mit reagálnátok ha történne veletek ilyen ?ma 07:50
1/16 anonim válasza:
Csak pozitívat.Nagyon buta nő az aki negatív megjegyzéseket tesz.
2/16 anonim válasza:
Egyszer volt egy csaj akivel évek teltek el két alkalmi között és másodszorra megjegyezte, hogy kisebbre emlékezett.
3/16 anonim válasza:
Valahogy mindíg előjöttök ezzel a pöcs méret kérdéssel.
Semmi más téma nem érdekel benneteket.
5/16 anonim válasza:
Bár nem sok nővel volt dolgom,de semmilyen megjegyzést nem kaptam.
6/16 anonim válasza:
Volt 2-3 lány aki elcsodálkozott amikor először látta és max annyit mondtak, hogy nem láttak még ilyen farkat. Ugyanis nekem balra és lefelé görbül. Méretre csak pozitív megjegyzés volt. Szerencsére nem kicsi.
7/16 A kérdező kommentje:
De itt olyanokra gondolok akiknek átlag vagy akár alatti. Nektek mekkora ?
ma 08:48
8/16 anonim válasza:
Fordítottan, hogy szép és hogy nagy, ezt több csaj is megerősítette. Pedig nem nagy. De normális nőkkel voltam, dicsértek, nem aláztak.
9/16 anonim válasza:
Sokat rugózol ezen az átlag témán. Ránézésre átlagosnak mondom a sajátomat,centit szándékosan nem írok,mert itt a számok nagyon el vannak csúszva,de a kolis éveim alatt láttam jópárat (állva is) ennek alapján mondom átlagosnak. Egyszer kaptam véleményt egy lánytól,hogy "hál Istennek" attól félt,hogy túl nagy,az előző sráccal nem volt neki jó.
10/16 anonim válasza:
Mondjuk tényleg sok kérdés van ezzel kapcsolatban. Ne foglalkozz a mérettel. Nekem is kicsi. Kit érdekel? Csak egyszer volt, hogy az első dugásunk előtt a csaj felült az ágyban mikor pucéron belibbentem a szobába és megkérdezte - Hát az meg micsoda?
Mondtam ma kicsikém ez van. Viszont nem fog fájni. Olyan lesz mint egy szúnyogcsípés.
Ne izgasd magad a méret miatt. Sokkal többet számít, hogy légy férfi, gavallér és tiszteld a partnereid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!