Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti benne lennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti benne lennétek egy "barátság extrákkal" kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Lányok nálatok mi az amit fontos szem előtt tartani, hogy belemenjetek egy ilyen (lazább) kapcsolatba ?

Kifejezetten ilyen kapcsolatra lenne most szükségem, leginkább a szexuális étvágyam csillapítására, nyílván szuper lenne ha mellete más programokat is lehetne csinálni együtt, pl.:utazgatni, vacsorázni.

Sokan mondják hogy erre bármikor lehet találni akárkit, főleg szexre, de nekem abszolút nem jön össze a dolog. Ezért kérek egy kis segítséget, hátha jó tanácsokat kapok az ellenkező nemtől. Online próbálkoztam eddig, személyesen nemhiszem hogy ezt a kérdést fel lehet tenni. 27f

febr. 3. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%

Én vagy 10 éve keresek hasonlót. Lehet túl válogatós vagyok, és olyanok tetszenek akiknek én nem, de kb esélytelen. 46f

Ráadásul nem vagyok független, de ha ezt elmondom még a maradék kevés esély is szertefoszlik. Pedig engedélyem is van.

febr. 3. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Én nem tudnék.

Nekem egy őszinte igaz barátság fontosabb minthogy szexel keverjem össze.

febr. 3. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem lennék. Nem fogom az időmet pazarolni valamire, ami teljesen komolytalan. Ez azoknak jó, akik nem akarnak elköteleződni.
febr. 3. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

A szexkapcsolatot hülyeség barátság extrákkal dolognak hívni

Mert aki csak barátként tekint rád az nem érintkezik veled szexuálisan tudod Friend zone

Akivel meg még is az már több mint barátság de nem nevezhető utánna barátnak akivel lefekszel de nem akarsz semmit az csak szexpartner .

Egy igazi barátságot nem szex tart meg

febr. 3. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Ha szeretnék magam mellé egy férfit, akivel lehet szexelni, utazni, vacsorázni, akkor vagy keresek egy komoly párkapcsolatot (ez történt) vagy szétválasztom a dolgot és lesznek barátaim (vannak) és egy szexkapcsolatom (sose volt). (Ugye a barátság extrákkal kapcsolatot megelőzi egy barátság, szóval idegenekhez nincs értelme ezzel odamenni.) Téged az utóbbi érdekel. Ennél pedig az a legfontosabb, hogy mennyire vagy megbízható és mennyire egyeznek a másikkal a szexuális igényeid. Biztos vannak online erre oldalak, a valóságban leginkább a szerencsén múlik, sokat kell eljárni helyekre. Nyilván egy szórakozóhelyen könnyebben megismerhetsz egy ilyen érdeklődésű nőt, semmint egy színházban.

25/N

febr. 3. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Volt ilyenem, 17 évesen… az egyik legjobb fiú barátomnak “segítettem” hogy elveszítse a szüzességét, és olyan jól sikerült, hogy még több mint 1 évig összejártunk szexelni. Emellett moziba és bulizni jártunk, közös baráti körünk volt.

Számomra ez így rendben volt, olyan fiatalon eszem ágában sem volt férjet keresni meg elköteleződni. Akkor vetettem véget ennek, amikor kiderült hogy a srác elkezdett többet érezni, így nem éreztem fairnek a folytatást.

febr. 3. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Nálam nem fér bele.

Bár nem is vagyok már fiatal.

febr. 3. 12:18
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Nekem több ilyen lánybaratnőm van

Ha nekik belefér hogy velem csalják a párjukat akkor ki is használom

febr. 3. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

"bármikor lehet találni" - igen egy nőnek 😂

Pasiként meg akkor ha jól tudsz csajozni. Ha normál párkapcsolatra nem tudsz csajt felcsípni, akkor szexkapcsolatra pláne nem fogsz tudni.

On-line... ez is akkor megy ha tudsz csajozni élőben is. Mindegy mit beszélsz meg, akkor is személyesen dől el minden. Ha úgy nem tudsz kémiát, vonzalmat csiszolni akkor úgyis bukta a story.

febr. 3. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Online még aki tud élőben csajozni annak is nehezebb. Sok nő meg se néz ha írsz neki instant töröl, tilt.
febr. 3. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!