Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Barátság extrákkal" kapcsolat működne Debrecenben? 50-es férfiként kérdezem. Egyáltalán van ilyen, vagy csak a mesében?
Sajnos nagyon ritka.
Nekem nőként volt egy általános iskolai osztálytársam, akivel középsulis időszakban ha össze jött az általános iskolai baráti társaság akkor suttyomban vagy dugtunk, vagy ha pl kocsmáztunk akkor az épület hátuljában vertem ki neki miközben ujjazott.
Jó kis időszak volt, aztán nagyképű netceleb lett belőle és átnéz rajtam mindenhol.
Azóta már egy jó pár éve tartó komoly párkapcsolatban vagyok, de ha nem lenne párom, nagyon is értékelnék egy ilyen "barátot "
27N
Ha 50 évesen idáig jutottál akkor inkább hagyd ezt.
Ha az életben nem találtál nőt eddig akkor itt nem hiszem hogy találnál ilyen gondolkodással.
Hát ja, két út van. Az egyik, hogy egy jó kiállású, megfelelő kisugárzású, stílusú Férfi az illető (mind személyiségében, mind külső megjelenésében), aki 50 éves kora előtt is jól tudott kommunikálni, másokban szimpátiát, bizalmat ébreszteni = csajozni.
A másik út, hogy aputestű, csajozásban nem túl járatos - na neki marad a fizetős út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!