Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 11:03
81/124 anonim válasza:
80: Te leszel az inspirációja:)
82/124 anonim válasza:
80. Szívesen adok instát, de most karácsony alatt feljött 1-2kg és a cél súlyom az ősz alatt 77 volt ami meg is lett, de most "füstbe ment". (Igazából az az 1-2kg mindigis víz... De most ugye itt van.)
83/124 anonim válasza:
81. Az inspirációm viszont az egészségessé válás. Sok ideig nem ettem majdnem kb semmi húst. Sajnos most karácsony miatt megesett, de januártól ismét növényeken fogok élni, kivéve a fehérje. Mellette a belső dolgokat szeretném rendbe tenni. Ha már arcápolási rutinom van. :)
84/124 anonim válasza:
83: Jó, az csak poén akart lenni.:) Jó dolog, ha valaki ennyit tesz a célja érdekében. A karácsony meg olyan, hogy a legtöbb emberen nyomot hagy sajnos:D
85/124 anonim válasza:
82-es, instám nekem nincs, de facebook van :D
De nem vagyok ám boomer XD
86/124 anonim válasza:
Egyébként, 1-2 + kg az nekem semminek se tűnik
87/124 anonim válasza:
86. Olyan szinten sok, hogy a liszttermékek könnyen elvizesítik az embert. :/
88/124 anonim válasza:
85. Azt megadom bárkinek, Facebookon azért szűröm az embereket, így is sok az ismerős. :/
89/124 anonim válasza:
Hát amúgy, itt is lehet privátban beszélni :D
De jöhet az insta, ha gondolod, megnézni elv. fiók nélkül is lehet
90/124 anonim válasza:
89. Neked van csak fbd, ugye?
Az enyém privát, de szívesen elküldöm.. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!