Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudja rendesen betenni, miért?
Nem tudja rendesen betenni a péniszét, csak a makkjáig megy be. Utána fáj, olyan, mintha szétszakítana. Ő is azt mondta, hogy olyan érzés, mintha nem menne tovább, vége lenne ott a hüvelyemnek. Én szűz voltam, ő nem. Neki még sosem akadt ilyen gondja mással.
Úgy érzem velem van a baj. A barátom szerint nem lazítok eléggé. De már azért sem tudok lazítani, mert előre azon izgulok, hogy úgysem fér belém. Hiába vagyok nedves, hiába izgatott fel előtte, volt bennem 3 ujja is, ha a farkával próbálkozik, akkor már ráfeszülök az egészre.
Nem tudod elengedni magad. És nem vagy kellően felizgatva emiatt.
Még az is lehet, hogy ő sem határozott a szüzesség elvételében.
Nem ártana innod egy pohár alkoholos italt, hidd el, csodákra képes.
Nyugi.sikerülni fog nincs veled semmi baj.
Nem kell rafeszülni engedd el magad és menni fog.
Esetleg lazulj némi alkohollal
Szerintem próbálj te irányítani. Lovagold meg. Ha csak a makkján mozogsz az is elég csak élvezd. Amíg nem fáj. Aztán idővel majd egyre beljebb csúszik.
Vagy próbáljátok úgy hogy közben a csiklód is izgatod és nem ő próbálja beljebb tenni hanem te ringatózol jobban.
Nekem elsőre álló pózban csusszant be, a pasi a hátam mögött volt.
Próbáld meg úgy felfogni hogy te akarod a szexet, és te akarsz a farkán élvezkedni
Az a baj hogy ideges vagy és begörcsölsz.
Nem kellene erőltetni és majd helyre jön ez idővel.
Lehet ez a vaginizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!