Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, vagy inkább vonzana, ha a lány akivel szexeltek, fizikailag van olyan erős, mint ti vagytok?
Nem is kell, és téged sem akarlak én bántani, nem arról van szó!
Az átlagos férfi de facto tény, hogy 45 kg-ot tud kinyomni teljes biztonsággal, és stabil vègrehajtással.
Ezerszám vannak lányok, akik belenyomnak a százba ( többe is), és nem szupernők, nem élsportoló olimpikonok, csak keményebbeb edző egyetemista csajok.
Erősebbek egy átlag férfinál? Sokkal!
Gyenge ettől az átlagos férfi? Nem! Átlagos!
Lètezik valami óriási, áthidalhatatlan rés a két nem között? Nem!
Számít ebben bármit is a te konkrèt eseted a barátnőddel? SEMMIT!
Ennyi a téma.
Nekem tetszik amiket írsz, sztem tök vicces és ebben a témában szeretek vitatkozni, mert érdekes mit gondolnak emberek meg mik vannak.
De a lényege annak, amit írtam és ez nem ment át, hogy ez egy rendkívül sokszínű dolog. Pld. te is kiindulsz a fekvenyomásból, most ezt felkaptad, de mondtam, hogy az egy gyakorlat a sok közül. Amit te írtál az nem olyan rossz teljesítmény egy kezdőtől, viszont pld. pont én nagyon rossz vagyok fekvenyomásba, első edzéseimen az 50 kg-t tudtam épp kinyomni egyszer, teljes mozgástartományba, viszont 80 kg voltam. És még ehhez is edzettem előtte otthon, valszeg anélkül még kevesebb megy.
Ha a férfiak és a nők erejét hasonlítom össze, pont nem a fekvenyomásból indulnék ki, mert az a nők egy nagy gyengesége és amúgy is nagyon jelentős izmokat, a test izmainak a nagyobb részét szinte egyáltalán nem veszi igénybe. Még így is egy olyan srácot, mint én elég sokszor hagytak le csajok ebben, amúgy...
Te amit lebecsülsz, az-az edzés szerepe elsődlegesen. Attól, hogy valaki értelmesen edz 1-2, vagy 3 évet, mert ez a hobbija (sokan egyetem alatt csinálják), még nem lesz élsportoló vagy nem is kell elképzelni az életét és a készülését, mint Hosszú Katinkáét vagy más olimpikonét. Egyszerűen csak valaki ping pongozni szeret, más tájfutni, a harmadik társasjátékozni, a negyedik meg erőedzést végezni. A sportoló fiúk nagy része sem erős, pld. focisták, de az F1-esek, teniszesek se épp kigyúrtak, mert egyszerűen ezek a sportok nem az erőről szólnak annyira.
Szóval az van, hogy nem, hogy átlagos férfiakat, hanem élsportolókat is simán le tud hagyni, nagyon durván, erőben egy átlagos lány, ha rászán 2-3 év konzisztens edzésmunkát.
Például:
Egy átlagos, nem élsportoló genetikájú és hozzáállású nő mondjuk kezdi a felhúzást 40 kg-val gyakorolni. 1 év alatt eljut oda, hogy 100 kg-t fel tud húzni, 2. év leteteltével pedig 130 kg-t, majd 150 kg-t, amikor már a 3. évet is eltöltötte a sportban. Ettől nem lesz élsportoló, ez egy olyan fejlődés volt, ami átlagos, vagy inkább átlag alatti, sokan 2 év alatt elérik ezt a szintet, vagy kevesebb, 1 év, ha nagyon komolyan veszik, lányok.
Egy férfi hiába tud 90 kg-t felhúzni kezdőként, ha nem fejleszti vagy csak ímme-lámmal marad ezen a szinten és a csaj lehagyja erőben és izomtömegben is idővel. Ezt fejleszteni kell, megtanítani a testednek, hogy hogyan tudjon erőt kifejteni. Persze ez is specifikus némileg, de ezek elég hétköznapi mozgások. Egy olyan csaj, aki meg ilyen erőt tud kifejteni a combjaival, fenekével. Az majd birkozásnál is ha megrúg téged, vagy a combjai közé veszi a fejed és elkezdi szorítani. Akkor érezni fogod :D.
Ha összességében nézzük, nincsenek akkora lemaradásban a nők. Egy év nem is véresen komolyan vett edzéssel simán lehagyhatók átlag férfiak.
Hogy én is mondjak egy konkrét példát, nekem a felnőtt, bruttó 10 éve terembe járó (persze változó intenzitással meg némi kihagyásokkal de alapvetően ismeri a kemény edzés fogalmát) ismerősöm, aki nem kiemelkedő, de még átlag feletti adottságú is erőben, nagyjából 350 kg-s összetettet tudott csinálni a 3 erőemelő fogásból. Na, ismerek pár 20 éves lányt, aki hasonló tehetségű a lányok közt, mint ő a fiúk közt, de kb. 1,5 év komoly munkával bőven elmennek ez a srác mellett és 360-370 kg-t is tudnak csinálni.
Tehát nagyjából én hasonló erősnek mondanám őket, a srác erősebb volt felsőtestre, a csaj pedig alsóra. Nem tehetségesebb a csaj, nem is élsportoló, nem is rakott bele sok évet, csak 1,5-et. A csávó meg egy átlagos srác, aki szabadidejében még edz is, de mivel nem volt túl jól összeállítva a terve, meg nem is igazán volt neki, stagnált stb.
Tehát az állításod szerint, egy átlagos nem élsportoló nő, nem lesz olyan erős, mint egy átlagos nem sportoló férfi. Hát itt nem, hogy egy nem sportoló férfi erőszintjét érte el, hanem egy hobbi sportolóét is.
Izgalmas, mit tudna egy ilyen csaj az erejével művelni. 💪🏻🥰
Életemben egyszer találkoztam hasonló erőben lévő, (vagy erősebb) nővel.
Pedig nem vagyok kicsi. Akkor 100 kg körül jártam, de aktív vízilabdás koromban is voltam 94-95 kg, és 125 kg volt a legnagyobb súly, amit kinyomtam fiatalon. Taxisként dolgoztam, és beült egy gyúrós csaj. Akkoriban valami bajnok is volt, mint kiderült. Buliba vittem a barátnőjével, jó volt a hangulatuk. Az út vége felé beledörmögte sejtelmesen a fülembe, hogy tegyem le a kocsit, és menjek velük bulizni inkább. Őszintén megmondva, én lefagytam, a nem létező feleségemre, és gyerekeimre hivatkozva elhárítottam az ajánlatot. Én nagyon nem lettem fickós attól, hogy szemmel láthatóan olyan vastag nyaka, meg karja volt a hölgynek, mint nekem, pedig arcra is rendben volt, és full igényes is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!