Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kb. 2-3 hetente vehető rá szexre. Mit csináljak már?
30-as éveinek elején vagyunk.
Korábban úgy alakult, hogy ő volt itthon a gyerekekkel egy jó ideig. Most munkát keres éppen, így a két gyerekünkkel van itthon, ha nincs ovi. Ha van, akkor sem tudom, hogy telik a napja, mert nem takarít, nem főz, vagy csak ritkán (tudott eddig). Ha a gyerekek rosszak a legtöbb esetben nekem kell rendet tennem, mert különben soha nem lennr vége a káosznak, vagy ő a telefonját nyomogatja.
Ha eljön az este, ő állandóan azt mondja, hogy fáradt ő képtelen bármire is. Ha van is valami, akkor nagyon sablonos, semmilyen egy csomó esetben.
Már szóvá is tettem ezt, mivel én is úgy gondolom a kommunikáció az alapja egy kapcsolatnak, de csak az ígéretés megy már legalább fél éve, vagy akár 1 éve...
Mit tehetnék még? Én még érzem magamban az erős vágyat. 32 vagyok...
Persze, elírtad...
Pedig már rendesen válaszoltam volna, hogy nekem meg a feleségem csak havi egyszer fekszik le velem...
Lehet hogy már nem kíván téged ::(( , vagy van egy harmadik személy….bocsi
Én ha nő volnék, biztos lenne 1-2 ötletem hogy hogyan hívjam magamra a férfi szemeket, ezt egy férfi tudja a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!