Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kb. 2-3 hetente vehető rá szexre. Mit csináljak már?
30-as éveinek elején vagyunk.
Korábban úgy alakult, hogy ő volt itthon a gyerekekkel egy jó ideig. Most munkát keres éppen, így a két gyerekünkkel van itthon, ha nincs ovi. Ha van, akkor sem tudom, hogy telik a napja, mert nem takarít, nem főz, vagy csak ritkán (tudott eddig). Ha a gyerekek rosszak a legtöbb esetben nekem kell rendet tennem, mert különben soha nem lennr vége a káosznak, vagy ő a telefonját nyomogatja.
Ha eljön az este, ő állandóan azt mondja, hogy fáradt ő képtelen bármire is. Ha van is valami, akkor nagyon sablonos, semmilyen egy csomó esetben.
Már szóvá is tettem ezt, mivel én is úgy gondolom a kommunikáció az alapja egy kapcsolatnak, de csak az ígéretés megy már legalább fél éve, vagy akár 1 éve...
Mit tehetnék még? Én még érzem magamban az erős vágyat. 32 vagyok...
Nagyon örülök, hogy át lett rakatva ebbe az átlagban agyatlan kategóriába.
Annak ellenére, hogy ez PÁRKAPCSOLATI probléma.
Köszönöm! 👌🏻
Szerető, diszkrét hmódon!
Más nincs! Engem ezért szott ki a párom. Jó nálunk nem a szex volt a gond. Hanem egy nyomorult összeköltözés.
Ami egy etikai (család) dolog miatt húzódott, tehát nem is ígérgetés!
Visszatérve... a férjed kezd lecsúszni. Neked nem az a dolgod, hogy ilyenkor még terheket, követeléseket pakoljál a vállára, hiszen láthatóan nem bírja magát összeszedni. Nem arra esküdtél fel, amikor hozzámentél, hogy félretöffents vagy hasonló. Ha meg valaki még nem mondta neked, hogy a házasság nem egy rózsaszín csillámfszláma szivárványos fingfelhőjében való úszkálás, akkor én most mondom.
Amikor egy férfi megborul, pl munkanélküli lesz, elhagyja magát, elkezd inni, stb. a legtöbb nő azt csinálja, amit te is fontolgatsz, illetve már el is kezdtél. Ez a válások jelentős részének a története. Először is vedd tudomásul, hogy a férjed jelenleg képtelen arra, hogy szemtől szembe, egyenrangú partnerként kommunikáljon veled. Másodsorban fogd fel, hogy a szexualitás a férfiak számára egy magasrendű dolog, főleg a modern világban, ahol az iszonyatos stressz és pszichés szemét nyomása miatt a férfiak jelentős része merevedési zavarral vagy egyéb szexuális diszfunkcióval küzd.
Ha azt szeretnéd, hogy a párod építse újra az életét, nem kezdhetsz ilyen dolgokkal, hogy törje már ki a libidója a plafont (megjegyzem, 2-3 heti szex harmincas pároknál nem ordítóan ritka, pláne, ha 5-10 éve már együtt vagytok).
Először is, adj neki egy Jordan Peterson nevű bácsitól egy könyvet, a 12 szabály az élethez címűt, illetve nézessél vele férfi egészségről szóló dolgokat. Az első hónapban ne várj tőle többet, mint hogy beágyazzon magatok után. A lényeg az, hogy az életébe rendszert kell vinni, tehát keljen fel pl. reggel hétkor, és ágyazzon be. Két hét múlva vezesd be, hogy legyen az ő dolga a mosás és a teregetés. Stb. A lényeg az, hogy lépésről lépésre szedje össze magát, és tervezze meg a napjait, legyen valami célja és sikerélménye. Egy férfit a célok és a küzdelem tesz férfivá, és ezt a férfiasságot kell visszaadnod neki.
Jó lenne amúgy, ha egy olyan világban élnénk, ahol ezt tényleg megcsinálod, és nem pedig elkezdesz félrekrni szerencsétlen mögött, de tudjuk, hogy mi a valóság.
Pontosan a 10-esnek van igaza.
Nem emlékszel, mire esküdtél? Jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Az igazi házasTÁRS segít, ha baj van, nem félrekefél.
Akik itt azt javasolják, hogy "szerető", "csald meg", azok milyen nők? Milyen feleség, társ az ilyen?
Van az ilyenekre egy szó, k-val kezdődik.
Bakker most nézem, hogy a kérdésben férjet írtam. De én vagyok a férj és a feleségemről van szó. (Telefonról írtam...)
(Persze ez teljesen lényegtelen, csak nem értettem a válaszok fogazását hirtelen.)
A válaszokat köszönöm szépen, mindent fontolóta veszek. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!