Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaládnak vehető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaládnak vehető?

Figyelt kérdés

Szerintetek azzal meg csaltam a párom, hogy van egy srác akibe fülig szerelmes voltam úgy 2-3 éve aztán idővel rosszban is lettünk és most valamivel jobb a viszony, de még mindig helyesnek tartom és mikor el akart menni mögöttem a suliban, de szűk volt a hely így megfogta a vállam, hogy vegyem észre, hogy mögöttem van és el szeretne menni egy picit megdőltem hátra felé?

Meg volt még egy szituáció, ez tegnapi eset…Pultozok most nyáron diákmelóként és tegnap valami céges buli volt azon a helyen ahol én dolgozom. A pult mellett van egy kis kihajtható deszka amin kiadhatom a teraszon ülőknek az ételt, ha nincs időm kivinni. Egy bácsi ott állt, valamit akart mondani. A pult szélénél meg egy srác ácsorgott, aki folyamatosan próbált nyomulni, de igyekeztem nem hagyni magam. Oda akartam menni a bácsihoz, hogy el tudja mondani mit szeretne, közben meg arra gondoltam, hogy már csak azért is jó mert közelebb mehetek ahhoz a sráchoz. De aztán 2 lépés után meg is hátráltam mert én attól a fiútól semmit nem akarok és a barátomat is túlságosan szeretem.

Az a legnagyobb bajom, hogy előszeretettel szórakozok az ilyen férfiakkal.

Olyan rosszul érzem magam ettől a két dologtól. Ma beszélek vele erről mert nem bírom magamban tartani. De folyamatosan bőgök és nem akarok így viselkedni, nem tudom nélküle elképzelni az életem.

Ugye ez még nem olyan súlyos probléma?

Köszönöm a válaszokat!

19L

2022. júl. 9. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Szia ez nem meg csalás csak játszol kicsit a pasikkal ettől nem fog ki dobni nyugi
2022. júl. 9. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az a legnagyobb bajom, hogy előszeretettel szórakozok az ilyen férfiakkal."

Áruld már el nekem, hogy miért szeretsz játszadozni másokkal? Neked mi a jó ebben? Miert nem mondod meg, hogy barátod van és nem szeretnél magad mellé senki mást?

Itt 2 opció van:

-kib*dzottul ostoba vagy és szereted az ilyen játszmázásokat

-egy riherongy k*rva vagy aki alig várja, hogy megcsalja a pasiját, de még nem tudta rávenni magát

2022. júl. 9. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Pár év és több fa@t fogsz, mint kilincset. Hisz olyan jó vele játszadozni.
2022. júl. 9. 15:08
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Szóval egy r#banc vagy? Ez gond, igen.
2022. júl. 9. 15:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Krva jó arc vagy. De ne aggódj, majd visszakapod, de akkor ne gyere ide rinyálni.
2022. júl. 9. 15:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki megy pultosnak diákmelóba? Aki pasizni akar.
2022. júl. 9. 15:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutott a férfiak miatt pultos lenni. Semmi ilyen szándékom nem volt. Nem azért tettem fel ezt a kérdést, hogy le legyek hordva. Meg szerintem most sem azt írtam le, hogy olyan jól érzem magam ettől. Minden esetre azért köszönöm
2022. júl. 9. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 "Ugye ez még nem olyan súlyos probléma?"

Erre írtuk, hogy de, ez baj. A r#bancok viselkednek így, előbb utóbb megcsalod a párod, mert mindig egy kicsivel tovább mész, mert olyan izgi.. Na ezt hívják r#bancnak.

2022. júl. 9. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi szükség van erre?
2022. júl. 9. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem megcsalás, de uralkodj magadon, mert azzá válhat (ha nem is az említett fiúkkal).
2022. júl. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!