Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 km távkapcsolatnak számít? Egyáltalán számít távkapcsolatnak, hány km-től vehető annak? Mi Budapest és vonzáskörében vagyunk.
Távkapcsolatnak kb. azt szokták mondani, ahol csak hétvégén érnek rá találkozni, annyit kell utazni. Egy agglomerációs körzet, ahol kb. még a helyi tömegközlekedés is meg van oldva, az nem távkapcsolat.
Miért érdekel ez egyáltalán?
Pontosan egyetértek 1-es definíciójával!
Ebből következően ilyenkor számít az is, hogy az illető mennyire ér rá, milyen módon tud közlekedni, és mennyire teherbíró.
Sokszor pont jó próbája a kapcsolatnak, hogy hajlandók-e némi fáradságot, kényelmetlenséget vállalni az emberek érte, vagy leesik a karikagyűrű az ujjukról, ha időnként késő este kell hazabuszozniuk.
Én màr nem ismetkedem budapestiekkel. Szintén agglóban lakom, és mindig az az érzésem, hogy a pasik csak az olyan nőt akarjàk, aki -ebből a szempontból is- problémamentes.
Az sem mindegy, hogy Bp. melyik kerülete, és melyik település, mert mondjuk Érdről a 4. kerbe jàrni, vagy Dorog-22. ker viszonylat is màst takar, mint közelebbi kerületek és települések.
Az sem mindegy, hogy milyen a közlekedés. Én hiàba lakom az agglóban, 35 km-re Bp.-től, mégis màsfél óra, míg elérek a Bp tàblàig. És az még csak a külvàros...
35-40 km nem nagy táv, max ha nemtudod megoldani a közlekedést.
ilyen pl csak heti 1x tudtok talizni
Másfél óra?
Én annyi idő alatt felérek Miskolcról:D
Hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!