Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen felindulásból, veszekedés közbeni szakítás mennyire komolyan vehető?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt élünk, sajnos a konfliktuskezelés nem az erőssége a barátomnak. Egy icipici bolhából elefántot tud csinálni, rám hárít mindent majd ezután ignorál. Én olyan vagyok, hogy mindent azonnal szeretnék megbeszélni és túllépni a veszekedésen. Ezért ha ignorál, én felidegesítem magam és méginkább megyek utána, hogy oldjuk már meg. Ekkor olyan ideges lesz, hogy odáig fajul a veszekedés, hogy akkor azt mondja: nem érdekel az egész, én nem akarok időt szánni erre, más jobban tudna veled foglakozni, nem én vagyok a hozzád való, jobb lenne ha akkor nem lennénk együtt. Olyat is hozzátesz, hogy neki nem való kapcsolat, szeretne független lenni, hogy ne kelljen elszámolnia a napjával, azt csinálhasson és akkor amit csak szeretne. Én meg ilyenkor érthetetlenül állok, hiszen semmit nem veszek ebből észre, a mindennapokban sosem mondd ilyet, a jelét sem mutatja, boldogok vagyunk, talán ő még többet is törődik felém és mutatja a szeretetét, mint én. És a pár év alatt ezt eljátszotta számtalanszor, volt hogy heteket külön voltunk, de aztán visszajött vagy nem is történt meg a szakítás, hanem másnap már meggondolta magát és mintha mi sem történt volna.... ezek a kijelentései mennyire komolyak ha igazából még mindig velem van és láthatóan nagyon szeret? Vagy csak képtelen elengedni de amúgy a függetlenségre vágyna?
2022. máj. 19. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Tök mindegy, aki képtelen a konfliktuskezelésre, azzal nem érdemes hosszabb távra tervezni.
2022. máj. 19. 11:02
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Csak azért ment vissza, mert nem talált még mást. Majd egyszer végleg lelép.
2022. máj. 19. 11:03
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen férfi nem való kapcsolatra. Már ne is haragudj de hány éves vagy?!
2022. máj. 19. 11:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem keres mást, ez biztos.
2022. máj. 19. 11:14
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem örülj ha komolyan gondolja és megszabadulsz tőle. :D
2022. máj. 19. 11:43
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Hát vagy túlreagál és műmártírkodik, vagy tényleg a vita hevében önazonos. Mindenesetre egyik sem jó. Főleg ha tényleg egyedül szeretne lenni, akkor felesleges kapcsolatban lennetek.
2022. máj. 19. 11:57
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Ilyentől örül az ember ha megszabadul.
2022. máj. 19. 12:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Mindenki könnyen dobálózik azzal, hogy ki kell rúgni, hagyd el, de ha minden tökéletes csak a veszekedések ilyenek, akkor megnèzem ki tenné meg ilyen könnyen......
2022. máj. 19. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Simán otthagynék olyan partnert, aki nem képes kulturált konfliktuskezelésre. Meg is tettem már a múltban. Egyik legjobb döntésemnek tartom.

2022. máj. 19. 12:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért csinálja, mert élvezi, hogy szaladsz utána. Ha nem azonnal, az külön jó neki, van néhány hete, amikor szabad, utána szól, te meg rohansz "megoldani a problémákat".

Legközelebb, amikor szakítással fenyeget, mondd neki azt, hogy szerinted is ez a legjobb, meguntam a könyörgést, fogja a cuccát és takarodjon.

2022. máj. 19. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!