Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszélnél erről pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélnél erről pároddal?

Figyelt kérdés

Együtt éltek. Nézett egy fogyás programot, különböző összegekben. Kap könyvet videókat rá szabva.

100ezertol 500ezer ftig.

Tény kellene fogynia, de most sem tesz érte semmit. Kapott speciális diétát a betegsége miatt. Elmondta az orvos is mit tegyen, mozogjon..kb 4év.. Sokat ül..itthon is az az első.

Nem figyel semmire, össze vissza eszik..még este 9 10kor is..

Nem tudom már hogy támogatni de, egyszerűen nincs benne akarat..

Így pénzkidobás az egész..

ma 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhagynám. Feleslegesen segítenél olyannak, aki érdektelen a dolog iránt.
ma 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Drágám, ez baromság. Elmondta az orvos, hogyan tudsz fogyni, semmi másnak nincs értelme!
ma 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így mondanám meg neki, ahogy ezt ide leírtad. Az összes létezö fogyi program pénzkidobás. Egy személyre szabott étrend kell, ami nem fogyókúra, hanem ami megtanít táplálkozni, hogy azt és annyit vidd be a szervezetedbe, amire valóban szüksége van.

Anyagilag én ebben biztosan nem támogatnám, és elmondanám neki világosan, konkrétan és még véletlenül sem virágnyelven, hogy mi a problémám ezzel. Persze nem szabad bunkónak vagy sértönek lenni, de igenis kimondanám, hogy drágám, 103 kiló vagy. El vagy hízva stb. stb.

Ha viszont a saját pénzéböl (ami nem közös) venné meg, abba nem szólnék bele.

ma 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyenesen, nyíltan, nem kertelve.

Bár ilyen emberrel nem hiszem hogy sokáig együtt tudnék lenni. Nem viselem el ezt a semmittevést.

ma 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Őszintén! Semmi másnak nincs értelme.
ma 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok és nem lennék kövér férfival, úgyhogy kívülállóként válaszolok. Nemhogy kövér férfival nem lennék, hanem olyan butával meg végképp nem aki az orvos által 4 éve előírt étrend és mozgás ajánlás után még mindig dagadtan és inaktívan százezreket akarna csodamódszerekre kidobálni.
ma 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Amíg nincs akaraterő, addig nincs semmi. Eredmény meg főleg nem lesz.

Ilyen drága sz@rok nélkül is lehet fogyni. Persze, ha valami olyen betegsége van, ami megköveteli a speciális dolgokat, az nehezíti.

ELhatározás, következetesség és akaraterő kell. Aztán az eredmény segít majd továbbvinni a dolgot.

Engem az motívált. Az eredmény, amit láttam magamon. Igaz, nekem nem kellett sokat fogynom, csak úgy ~30 kg-t, de nagyon nagyon megérte a belefektetett idő, energia.

Elsősorban az étkezési szokások megváltoztatása és az adagok csökkentése volt a döntő nálam, de én elkezdtem sportolni is és rengeteg egyéb módon mozogni (pl. autó helyett már régóta gyalog járok dolgozni, meg ahová csak lehet, gyalog megyek, ha tehetem, továbbá tornázok, edzek itthon, bicajozok, stb).

ma 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas már, még hányszor, hányféleképpen fogod ezt megkérdezni? Hagyjátok békén egymást, és azzal mindenki, még ez az oldal is jobban jár.
ma 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!