Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te hogyan beszélnéd meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan beszélnéd meg ezt a pároddal? Ezért te kiakadnál?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem örül hogy egy 127 cm-es TV-t vettem a megkérdezése nélkül. (Saját pénzemből.) Szerinte vehettem volna inkább 2 új bringát (mindkettőnknek van bringája, és alig 1 évesek). Most megsértődött ezért rám és elment anyjához elmesélni...és megint én leszek rossz. Nekem kell bocsánatot kérnem.
2015. nov. 24. 20:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen megbeszélni? Azt veszel magadnak amit akarsz a saját pénzedből, ha nem gyűjtötök közösen valamire.
2015. nov. 24. 20:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de egyáltalán nem kellene bocsánatot kérned, arra költöd a pénzed, amire szeretnéd.. Azon megsértődni, hogy nem rá költöd elég undorító húzás tőle.

Sértődjön csak meg, egészségére.

2015. nov. 24. 20:54
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
A barátnőd egy hisztis p1csa. Semmi joga ezen kiakadni és megsértődni.
2015. nov. 24. 20:58
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Maximum azért akadnék ki ha egyik napról a másikra minden előzmény nélkül hazaállítana vele. Nincs problémám azzal, hogy a saját pénzéből mit vesz, de jól esik ha engem is megkérdez, hogy mit gondolok. Elvileg nem vadidegen lakótársak vagyunk.
2015. nov. 24. 20:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Saját pénzed,nem a feleséged...mi a baja?

Kapcsold be a tv-t azt nézd a meccset ;)

2015. nov. 24. 21:18
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Közös kasszán vagytok? Közös a tévé? Együtt laktok? Közös jövőt terveztek?

Ezek tudta nélkül nehéz lenne megválaszolni a kérdést.

Mi közös kasszán vagyunk, együtt tervezzük a jövőt, így egy ekkora kiadást megbeszélünk közösen + közösen választjuk ki a közös tévénk.

2015. nov. 24. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
39%

Küldenék neki egy sms-t, hogy ezek után vissza se jöjjön!

Na az ilyenek miatt nincs barátnőm!

2015. nov. 24. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:
:D hát ez azért elég vicc....te pénzed miért ne vehetnél!!! Te tudod miujs ezzel kapcs...nehogy bocsánatot kérj már! Gyakran jár így az anyjához? ez fura!
2015. nov. 24. 21:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Gondolom már tinik vagytok! Korotok?
2015. nov. 24. 21:46
 10/18 anonim ***** válasza:

A te pénzed azt veszel amit akarsz!

Ha megsértődött majd megnyugszik.

Az viszont egyáltalán nem jó szerintem hogy az anyjához futkozik ilyenekkel.

L/23

2015. nov. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!