Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan beszélnéd meg ezt a pároddal? Ezért te kiakadnál?
Sehogy, egyszerűen kidobnám.
De jobb, ha hozzászoksz. Férfiként nővel szemben csak veszíthetsz. Jobb ha meg sem nősülsz.
Mi nem nezunk tv-t . Inkabb minden nap szexelunk orakat meg programokat szervezunk.
Igy ertem, miert lett ideges a bnod. Azt gondolja, h kevesebb szex es programok lesznek.
N
Nincs igaza szerintem, de hát miből állt volna szólni neki? Ha jól értem együtt éltek.
Az meg gáz, hogy anyukájához megy panaszkodni.
És miért kell neked bocsánatot kérni? Ne tedd.
Nem is említetted neki, hogy akarsz?
Rá mennyit költesz vagy hozzá hogy állsz? Én akkor ellenkeztem minden ellen, amikor rám semmit nem akart költeni látványosan, sosem volt pénze, még én adtam neki kölcsön. Közben vett motrot, autót, tv-t... Én meg lestem legtöbbször. Csokira nem volt pénze aztán. A velem való együtt élés is drágának bizonyult neki ezért nem is akart, csak maaaaajd. Persze, hogy utáltam mindent amit vett. Reklamáltam is érte, hogy semmi nem drága csak én. Na mostanában már költ rám, nem 500 Ft-ot, de én is költök rá. Ő azért nem szól bele abba én mit veszek, mert hogy én se szóljak szerintem neki rosszat ha akar valamit, vagy neki mindegy. Én viszont nem támogatom az olyan üzleteit, amikor teljesen leég a hónap elején közepén vele. Mindig azt mondom spóroljon úgy, hogy maradjon és közben meg is tudja venni amit akar, az nem biztos hogy 1 hónap, hanem lehet 2-3-at kell dolgozni míg összegyűlik úgy. Mert nem szólok le neki olyat, amire tudom szüksége van illetve hasznos. De ha tv-t akarna venni mert venne ő is ha volna rá, 127-est, de naná hogy nem támogatom ha már nem olyan rég vett 101 cm-est. Úgy nem lehet haladni ha cserélgeti le azokat amik vannak és újak szinte! Na az ilyen vásárokon akadok ki nála és ha közös életünkre meg nem akar áldozni, de minden másra akad.
Nem tudom, utolso, nekem a pofam leszakadna, ha elvarnam a baratomtol, hogy akar egy forintot is ram koltson barmikor. Ha kell valami, megveszem magamnak. Az ajandekozas mas teszta, ha szivbol jon, de elvarni ritka gusztustalan. Miert is kene ram koltenie?
Az mar mas teszta, hogy ha inkabbb minden kacatot osszevasarol, minthogy peldaul ossze tudnank koltozni.. Akkor elegge elgondolkodnek, mit is jelentek neki. Ha meg allandoan leegne ho elejen meg kolcsonkerne, es emiatt nem tudnank semmit sem csinalni, leulnek vele elbeszelgetni arrol, hogyan is kell beosztani a penzt. De azt soha nem varnam el, hogy barmit ram aldozzon abbol, amit o keres meg, ez borzaszto idegen szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!