Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnál, ha egy lány ismerősöd, akit gyakran keresel egy az egyben letiltaná a hívásaidat, az sms-ket és törölne minden közösségi oldalról?
Azért lett letiltva, mert úgy érzem, nem őszinte velem. Titkolózik. Ha én hívom őt, néha kinyom, vagy hirtelen sietős lesz. Csak akkor beszélget nyugodtan, ha ő hív, de volt olyan, hogy beszélgetés közben, (ő hívott) fogta és kinyomta és kikapcsolta.
Szerintem van valakije, és én ebből a játékból nem kérek. Én korrekt voltam, mástól is ezt várnám.
Véletlen a hívás-sms letiltás a ismerősök közül való törlés??
Érteni fogja ő, maximum az okát nem. De én ezt korábban már elmondtam, hogy nekem ez így nem megy. Most sokkaltam be.
Pont ez a célom, hogy végre megértse!!
És megpróbálnátok megkeresni magyarázat miatt?
Ha komolyan érdekelne, megkeresnéd ennek ellenére?
Én is erre vagyok kíváncsi. Vagy keres-e módot arra, hogy megtudja az okot.
Csak a magam neveben tudok nyilatkozni: ha komolyan erdekel a lany es csak ugy se szo, se beszed letiltana, nyilvan szeretnek rajonni, hogy mi az oka es hogy esetleg helyrehozhatnam-e valahogy a dolgot.
De ha nem tartom olyan fontosnak a kapcsolatot, akkor nem foglalkoznek vele, csak elkonyvelnem magamban, hogy akkor ennek vege es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!