Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora pech, ha egy fiúnak csak a vékonyabb, kicsii kerek fenekű, feszes, kicsi, vagy közepes mellű lányok jönnek be, akiknek az arca is szép?
Szerintem a legtöbb fickónak ez jön be.
22/F, debrecen?:D
a legtöbb férfi nővel szeret lenni,nem egy fókával.
ha össze is jön egy ilyen állatkerti példánnyal,mert nem jött össze jobb,akkor is a kérdésben szereplőről ábrándozik.
egyébként meg nagyon fura ez.
2-3 hete voltam a sportágválasztón és az ott sportoló gyerekek,fiatalok 90%a csaj volt.
szóval fiatalon sportolnak 1000el.
ezért nem értem,hogy-hogy lesz belőlük 20-25 éves korukra jegesmedve táplálék,vagy narancsültetvény.
ma 06:49
Húúúúú...látom tudod, hogy mi a jóóóó! :)
<3 <3 <3 Iga Wyrwal <3 <3 <3
Nekem most van egy ilyen lány, aki tökéletesen megfelel külsőre, még arcra is, csak távol él tőlem.
Na ő róla tennék fel képet, de csak nem lehet, pedig vele lehetne igazán szemléltetni milyen lányok is jönnek be nekem. Fehérneműsek is vannak róla, priviben szereztem tőle, kicsit ribizli féle, de lehet csak önértékelési zavara meg szeretethiánya van. Tapad rám, mint a pióca, ezért inkább fel sem lépek, mert nem szeretnék a hálójában landolni, hogy utána pofára essek.
Egy ilyan lányért még fizetnék is amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!