Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? Adna néhány tanácsot?
3 lépésben teheted magad túl rajta:
1.Tudd meg hol hakik!
2.Lopózz be a házába.
3.És erőszakold meg!!!
Igen, a kockulás nem rossz megoldás :D
Én is voltam ilyen helyzetben, rajtam az segített, h ha tetszett, ha nem, kerestem egy másikat, akivel sok időt töltöttem így nem volt időm az előzőre gondolni és hipp-hopp nem is érdekelt már.
19L
Én ezzel 1 éve gyötröm magam. Szerintem megtaláltam a tökéletes fiút. Kellettem is neki, aztán valami kis kamu dumával lerázott. Letört voltam, még most is néha. Nem igazán tudod elfelejteni, szerintem nincs rá mód. Mondjuk engem felkaroltak a barátaim, sokat nevetek, poénkodok, kezdem elfelejteni. Persze ha látom az utcán, még néha utána mászkálok, hát ha észrevesz, és megtörik a jég, és egypár lehetünk. De amúgy ja! szerintem is hülye vagyok.:DDD
Próbáld meg kiverni a fejedből, próbáld magaddal megutáltatni, jobb tanácsot nem tudok.:ss
17/L
Valaki a Diablót javasolja, én valahogy máshogy fogom ezt kezelni...
Most vagyok 24 és még nem volt kapcsolatom, mert nem, mert a nőknek ez kell az kell, meg amaz kell, csak normális srác nem kell(nem is leszek normális most már)
Tervezek egy Suzuki 750-es GSX-R-t venni jövőre. Ha csalódok az utcán engedem ki a gőzt és a tesztoszteront! Nézzük ez miért jó: Legalább abban döglök meg, amit imádok. Ha nem döglök meg, akkor meg megtanulok elég durván motorozni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!