Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült összemelegedni egy fiúval, akinek nem mellesleg barátnője van. Mondanátok néhány tanácsot?
Tudom, hogy nem elég jó indok de valóban nem tudtam, hogy van valakije. Most, hogy megtudtam evidens, hogy befejezem ezt a kapcsolatnak nem mondható borzalmat.
Ez nem elég, mert ha ennyit teszek semmiből nem tanul. Úgy megakarom nyomorítani, hogy azt kívánja bár csak meg sem született volna.
Lehet, hogy beteges vagyok, bocsi.
szerintem csak nézz át rajta.az ilyen kicsinyes ,,bosszúállással" meg csak magadat minősíted!
az a legjobb ha levegőnek nézed,mintha nem is létezne.
véleményem szerint az jobban zavarná!nálam legalábbis bejött!
24n
Kedves kérdező!
Szerintem tudasd a lánnyal, bármilyen nehéz...ha az én párom szeretője lennél akkor szeretném, hogy szólj! Kemény dolog, de csak ennyit tégy: szakíts+aztán üzenj a szegény lánynak. Ennél durvább dolgot nem érdemes tenned, mert tényleg lehet, hogy te kerülsz majd ki rosszul a helyzetből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!