Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak (aki mellesleg lány) e 3 tulajdonság közül 2 lehetne melyiket választanád?
Figyelt kérdés
- vékony
- okos
- érzelmileg stabil
dönts bölcsen
2011. aug. 22. 23:02
2/16 anonim válasza:
remélem a legtöbb fiú az utolsó kettőt választja. ha nem, úgy jártak. alakján tudnak formálni, de az eszén és érzelmi szintjén nem.
3/16 anonim válasza:
okos és érzelmileg stabil.
nem jönnek be a vékonyak:D
a husi jobb:) persze mértékkel:)
4/16 anonim válasza:
Sokkal nehezebb kérdés, ha a következőkből kellene választani:
SZÉP
OKOS
ÉRZELMILEG STABIL.
2-t választhatsz. Ha az első kettőt választod, megyűlhet vele a bajod. Ha az elsőt és a harmadikat, akkor is. Ha az utolsó kettőt akkor meg...érted:D
5/16 anonim válasza:
okos és vékony. mert az érzelmi stabilitást könnyen vissza lehet állítani ha okos.
6/16 A kérdező kommentje:
"okos és vékony. mert az érzelmi stabilitást könnyen vissza lehet állítani ha okos."
nem lehet, ez a vicces :D
2011. aug. 22. 23:08
7/16 anonim válasza:
nem jó ha valaki túl okos...bár nem ugyanaz mint az intelligens.Nekem nem fontos,hogy valaki okos legyen.
8/16 A kérdező kommentje:
ha nem okos akkor ostoba liba... értitek a játékot tipikus rózsaszín táskás csajszi aki lehúzza az autódat majd odaírja a szélvédőre rúzzsal, hogy bocsi :D
2011. aug. 22. 23:11
9/16 anonim válasza:
ez a kérdés így lenne az igazi:
szexi
intelligen
érzelmileg stabil
ez így már nehezebb :D
a vékonyság relatív, nekem pl nem kéne anorexiás,én azt szertem, ha it-ott göbölyű van mit fogni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!