Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párodnak (aki mellesleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak (aki mellesleg lány) e 3 tulajdonság közül 2 lehetne melyiket választanád?

Figyelt kérdés

- vékony

- okos

- érzelmileg stabil

dönts bölcsen

2011. aug. 22. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

előző vok.

én a szexit és az intelligenset választanám, mert aki intelligens, az valószínűleg érzelmileg stabil is, mert van normális ítélőképessége és tudja h nem szabad otthagyni akit szeretünk :DD perszee ez csak az én véleményem

2011. aug. 22. 23:16
 12/16 anonim ***** válasza:
amit a másodil írt, hülyeség, mert minden ember (akár egyedül is) képes formálni, javítani az eszét... ezt hívják tanulásnak :D
2011. aug. 22. 23:18
 13/16 A kérdező kommentje:

"én a szexit és az intelligenset választanám, mert aki intelligens, az valószínűleg érzelmileg stabil is, mert van normális ítélőképessége és tudja h nem szabad otthagyni akit szeretünk :DD perszee ez csak az én véleményem"

de az úgy nem játszik! nincs kiskapu! ha nem választod ki a stabil érzelmeket akkor havonta kétszer minimum kitör a balhé értelmetlen okok miatt :D

2011. aug. 22. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:
hát igen, ezért rafkós a kérdés :D
2011. aug. 22. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:

De jó játék, ez nagyon tetszik!

Én, ha pasi lennék, a vékony (szexi,szép,vonzó-így jobban hangzik) és okos (intelligens) lányt választanám, mert akkor tuti nem lenne unalmas!

2011. aug. 22. 23:56
 16/16 Solarian ***** válasza:
vékony, okos. Az érzelmi stabilitást elnyeri azáltal hogy vékony és gyönyörű, mer ált ebből fakad minden érzelmi instabilitás. Ha mégse akkor meg én kiállok havi 3-4 vihart.
2011. aug. 23. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!