Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak (aki mellesleg lány) e 3 tulajdonság közül 2 lehetne melyiket választanád?
- vékony
- okos
- érzelmileg stabil
dönts bölcsen
előző vok.
én a szexit és az intelligenset választanám, mert aki intelligens, az valószínűleg érzelmileg stabil is, mert van normális ítélőképessége és tudja h nem szabad otthagyni akit szeretünk :DD perszee ez csak az én véleményem
"én a szexit és az intelligenset választanám, mert aki intelligens, az valószínűleg érzelmileg stabil is, mert van normális ítélőképessége és tudja h nem szabad otthagyni akit szeretünk :DD perszee ez csak az én véleményem"
de az úgy nem játszik! nincs kiskapu! ha nem választod ki a stabil érzelmeket akkor havonta kétszer minimum kitör a balhé értelmetlen okok miatt :D
De jó játék, ez nagyon tetszik!
Én, ha pasi lennék, a vékony (szexi,szép,vonzó-így jobban hangzik) és okos (intelligens) lányt választanám, mert akkor tuti nem lenne unalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!