Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült összemelegedni egy fiúval, akinek nem mellesleg barátnője van. Mondanátok néhány tanácsot?
Tudom, hogy nem elég jó indok de valóban nem tudtam, hogy van valakije. Most, hogy megtudtam evidens, hogy befejezem ezt a kapcsolatnak nem mondható borzalmat.
Ez nem elég, mert ha ennyit teszek semmiből nem tanul. Úgy megakarom nyomorítani, hogy azt kívánja bár csak meg sem született volna.
Lehet, hogy beteges vagyok, bocsi.
Hát ha bármit csinálsz hülye vagy, kivétel ha amit csinálsz az az hogy tovább lépsz és találsz egy jobb pasit. Bosszú általában úgyis egy gyenge dolog, ha mondjuk széttöri a kocsid, felgyújtja a házad, megcsal, és kiplakátol rólad egy meztelen képet a város egész területén az más. De ezért?
Mit mutatsz meg vele? És ha a képedbe röhög? Lefogadom hogy nem hagynád annyiban, oh hát nem jött össze na mind1, főleg ha eleve megakarod nyomorítani. Sokkal jobb ha inkább rááldozod az egész életed, "akkor is megnyomorodsz te átkozott..jaaj, a derekam" "buhaha...70 év alatt se sikerült bháhááháháh, hülye *****"
És ha sikerül? Szerintem semmivel se tudod megnyomorítani az életét, max dobja a barátnője és akkor meg a csávó fog megnyomorítani téged. juhuuu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!