Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez randi lenne? És ha igen, adnátok néhány tanácsot?
Egy ideje megismertem egy lányt, még nem találkoztunk, de sokat beszélgettünk. Egy ideje felmerült a téma, hogy találkozhatnánk. Nekem úgy tűnt, hogy ő is örült neki.
Az a bajom, hogy teljesen tanácstalan vagyok. Ez randinak számít? Nem úgy beszéltük meg, csak hogy találkozhatnánk, viszont én már valahogy az elejétől úgy gondolok rá, mintha az lenne. Nem merem megkérdezni tőle. Aszem sosem randiztam még, de ő már párszor igen. Egy ilyen egész napot vagy délutánt töltenénk el együtt egy városban.
Mostanában ha arra gondolok hogy találkozunk majd, egyre inkább bepánikolok. Nem tudom mit csináljak. Nem szeretnék semmit elrontani, de én aszem nem vagyok jó az ilyen társalgásokban. Félek, hogy elrontok valami.
Nekem télleg tetszik és úgy tűnik mintha barátok is lennénk. Nem szeretnék semmit elrontani. Godnoljak úgy rá, mintha egy barátommal találkoznék? Vagy ez randi?
Mennyi idős vagy?
Szerintem ezt nem kell így túl komplikálni.Persze nem árt, ha tisztába vagy a dolgokkal, de ha beszélsz vele erről, lehet elijeszted. Majd személyesen úgyis ki fog derülni, hogy többet akar e vagy csak barátság. Ha meg a tali alkalmával sem volt egyértelmű, a végefelé megkérdezheted tőle. Ne félj, add magad, beszélgessetek mint ahogy neten keresztül is:)
20/L
Köszönöm a segítséged :)
Privátban beszélgethetnénk tovább, ha nem gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!