Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék tanácsot?
Szóval rövid leszek...van egy lány, 2 éve jó barátok vagyunk...olyan problémákat, dolgokat mondd el nekem amit senki másnak. Kb 1 hónapja randiztunk, találkoztunk kétszer, de semmi nem történt. Miután találkoztunk rá egy másfél héttel küldött egy levelet hogy barátnőm akar lenni, ilyesmi (másnap kiderült hogy fogadás volt de azt írta hogy ezt nem akarta elárulni nekem).
Nem reagáltam rá semmit, nem vettem komolyan DE azóta beleszerettem..:S Erre többször is utaltam rá, de mostanába kicsit olyan furcsa lett..:/
Sajnos azóta nem találkoztunk, mert messze lakik, de remélem nem ugy gondol már csak rám mint egy barát. Amúgy meg minden nap egyől ő ír rám facen, msnen stb...
Lányok! Hogy felyezzem egyértelműen ki hogy szeretem és senki más nem kell ( elég sok lányt ismerek és mindegyik irkál üzenőfalamra is, néha elég félreérthetőt)
Szóval, hogy tudja hogy szeretem és igen, össze is akarok vele jönni?
18f
http://www.youtube.com/watch?v=KoGFUz4n8no
Küld el neki ezt a számot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!