Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na akkor most kérhetnék tanácsot? Remélem ajánlotok valamit.
Figyelt kérdés
Randim lesz!:)Mit vehetnék fel?A fiú inkább konzervatív,én pedig divatosabb vagyok:)Én 20 éves,ő 26.Elég jó képű a srác,izmos is mondjuk,okos nagyon (azt hiszem):) na most tényleg komolyan szerintetek mibe menjek?mert azért torna cipő,farmer,poló az azér nem egy randihoz való...vannak csinosabb dolgaim is (magas sarkú kilőve mert magasabb lennék nála,azt meg nem szeretném:))Szóval?sétálni megyünk,szal semmi extra..de szeretnék csinosabb is lenni (na nem kosztüm vagy ilyesmi!)de kényelmes ruhába bújni...2009. júl. 14. 20:01
1/4 anonim válasza:
A farmer is jó egy csinos szandállal (ha nem is magas sarkú) és esetleg csipkés blúzzal vagy csinos toppal.
2/4 A kérdező kommentje:
hahó???még kérhetnék ötleteket???köszi
2009. júl. 14. 22:22
3/4 anonim válasza:
Úgy látom, ötletszegénység uralja az oldalt.
4/4 anonim válasza:
hát nemtudom hogy mennyire aktuális a dolog még...de hátha másnak jó lesz az ötlet.
szóval én egy kis topánkát, úgynevezett "tutyit:D" vennék fel egy csőfarmerral mondjuk meg valami aranyos pólóval...ha úgy nem érzed magad túl antikonzervatívnak (vagy hogy is mondjam:D) akkor akár egy kis dekoltázsosabb fölsőt is vehetnél...de alulra tutira csőfarmert vennék tutyival...ha nagyon meleg lenne akkor egy kb. térdig vagy picivel a fölöttig érő gatyát vennék.de a cipő ez jó lenne ide mert nőies,nem magassarkú és sétálni is jó benne :))));)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!