Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet ajánlotok első randira?
A kellékfeleség c. filmet akartuk megnézni a barátnőmmel, de sokan azt mondják, hogy nem nagy szám az a film, jobb lenne pl. a Napsütötte Toszkána. Ismertek még más jó filmeket, esetleg elég lesz a kellékfeleség is?
16/F
Hát Én a helyedbe nem moziba vinném ha egyáltalán oda akartad hanem valami horrort nézetnék meg vele ! Holtak hajnala REMASTERED vagy 28 nappal-héttel később ! :D
na attól ha látta ha nem akkor is ki lesz és nagyon hozzád fog "bújni" ;)
olyan nincs hogy nem hajlandó !!
most kezd el nevelni fiatal kórban!
Az van amit te akarsz.
off: majd még ő fogja eldönteni hogy mit nézzetek meg ......
Valami értelmes választ esetleg?...
Nevelni? :D xDD nem tervezem életem végéig tartó kapcsolatnak, ráadásul nem vagyok antifeminista ;)
Csak szexre kellesz
Csúcshats,ez akcióthriller,de szerintem nagyon jó.
Hét élet, ez inkább sírós,elég szomorú a történet.
Kedves john,ez romantikus film,ez sem túl vidám.
Állítólag a Levelek Júliának is jó film,azt még nem láttam.
Sok jó film van,attól függ hogy milyet szeretnél:) A barátnőd biztos örülne valami romantikus filmnek,akár drámának,mert mint pl a kedves john "csajos" filmek,szóval ha a kedvében szeretnél járni ilyet is megnézhettek,ha meg mindegy,akkor vagy sima vígjáték (Förtelmes főnökök) vagy valami thriller jó lesz:)
akkor a csak szexre kellesz is jó,mert romantikus és vígjáték:)
aztán szerelem kölcsönbe,páros mellékhatás,csúf igazság. ezek is jók:) hirtelen ennyi jutott eszembe korán reggel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!