Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen filmet ajánlotok első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet ajánlotok első randira?

Figyelt kérdés

A kellékfeleség c. filmet akartuk megnézni a barátnőmmel, de sokan azt mondják, hogy nem nagy szám az a film, jobb lenne pl. a Napsütötte Toszkána. Ismertek még más jó filmeket, esetleg elég lesz a kellékfeleség is?

16/F

2011. aug. 25. 07:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Hát Én a helyedbe nem moziba vinném ha egyáltalán oda akartad hanem valami horrort nézetnék meg vele ! Holtak hajnala REMASTERED vagy 28 nappal-héttel később ! :D

na attól ha látta ha nem akkor is ki lesz és nagyon hozzád fog "bújni" ;)

2011. aug. 25. 07:12
 2/15 A kérdező kommentje:
nem moziba akartam vinni :) van egy rakás filmünk itthon, és egy 2-3 órányi program után hazajövünk és mozizunk, csak nem tudom, melyik film lenne a legjobb. Horrort nem hiszem hogy hajlandó lenne nézni xD
2011. aug. 25. 07:15
 3/15 anonim ***** válasza:
SAW I.-VII.
2011. aug. 25. 07:16
 4/15 anonim ***** válasza:
19%

olyan nincs hogy nem hajlandó !!

most kezd el nevelni fiatal kórban!

Az van amit te akarsz.

off: majd még ő fogja eldönteni hogy mit nézzetek meg ......

2011. aug. 25. 07:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Valami értelmes választ esetleg?...

Nevelni? :D xDD nem tervezem életem végéig tartó kapcsolatnak, ráadásul nem vagyok antifeminista ;)

2011. aug. 25. 07:24
 6/15 anonim ***** válasza:

Csak szexre kellesz

Csúcshats,ez akcióthriller,de szerintem nagyon jó.

Hét élet, ez inkább sírós,elég szomorú a történet.

Kedves john,ez romantikus film,ez sem túl vidám.

Állítólag a Levelek Júliának is jó film,azt még nem láttam.

Sok jó film van,attól függ hogy milyet szeretnél:) A barátnőd biztos örülne valami romantikus filmnek,akár drámának,mert mint pl a kedves john "csajos" filmek,szóval ha a kedvében szeretnél járni ilyet is megnézhettek,ha meg mindegy,akkor vagy sima vígjáték (Förtelmes főnökök) vagy valami thriller jó lesz:)

2011. aug. 25. 07:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Valami romantikus vígjátékot szeretnénk, ezért gondoltam a kellékfeleségre, de láttam már és tudom, hogy nem nagy szám a film, de nem volt jobb ötletem :/
2011. aug. 25. 07:52
 8/15 Manesz ***** válasza:
Star Wars, az eredeti trillógia.
2011. aug. 25. 07:56
 9/15 anonim ***** válasza:

akkor a csak szexre kellesz is jó,mert romantikus és vígjáték:)

aztán szerelem kölcsönbe,páros mellékhatás,csúf igazság. ezek is jók:) hirtelen ennyi jutott eszembe korán reggel:D

2011. aug. 25. 07:58
 10/15 anonim válasza:
Hát amit én tudok,hogy nagyon jó romantikus film, az elég komoly, és szomorú is, de én miútán azt megnéztem egy fiúval, beleszerettem a fiúba (igaz csak pár hétig, mert így hatott rám a film) a Hideghegy Nicole Kidman-nel egy csodálatos film!
2011. aug. 25. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!