Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet ajánlotok első randira?
Figyelt kérdés
A kellékfeleség c. filmet akartuk megnézni a barátnőmmel, de sokan azt mondják, hogy nem nagy szám az a film, jobb lenne pl. a Napsütötte Toszkána. Ismertek még más jó filmeket, esetleg elég lesz a kellékfeleség is?
16/F
2011. aug. 25. 07:03
11/15 anonim válasza:
Ui: a horrorra ne hallgass, azt a haverokkal nézd inább! ;)
A "neveléssel" szintén nem értek egyet.Nem állatok vagyunk mi... -.-
12/15 anonim válasza:
A kabalapasi szerintem pont jó lenne nektek.
13/15 Gátorok válasza:
én a helyedben az Elnök szivarját nézném meg vele, mert az nagyon érdekes kis romantikus filmecske.
14/15 anonim válasza:
Szia! Tudom sok ötletet kaphattál már, nem olvastam el, de én személy szerint az 50 első randit ajánlom, az egy nagyon jó film! Romantikus, de nagy poénok vannak benne, Adam Sandler (nem tudom hogy írják:S) Nagyon jó színész! :)
15/15 anonim válasza:
Én a "Csillagpor"-t nézetném meg vele, az sztem tetszene neki, van benne kaland, dráma, sok romantika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!