Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszek 24 és nagyon szeretnék gyereket, igaz, az egyetemet is csak most fejezem be. Hogyan beszélnél a pároddal erről?
Minden álmom, hogy Anya legyek, méghozzá hamarosan. 2 éves kapcsolatom van, a barátom egy kerek 10 évvel idősebb nálam. Ő már mondta a húgomnak, amikor rólam beszéltek (hátam mögött), hogy Ő vállalna tőlem gyermeket is.. Azonban én ezt komolyan is gondolnám. :)
Hogyan beszéljek vele erről a szándékomról, hogy mi lenne ha belevágnánk? Én igazából mindig arról álmodtam, hogy huszonévesen már lesz egy gyerekem :) Szeretném ezt megvalósítani.
Én az enyémmel nyíltan, ahogy szoktunk, nem vagyok az a taktikázós típus.
Nálunk is sokszor feljön a baba-téma, de én még körülbelül 2 évet az egyetemen leszek, utána pedig szeretnék legalább ennyit dolgozni, hogy legyen munkaviszonyom (valamennyi van most is, de kellene a szakmámba is).
Felőle jöhetne hamarabb is (szintén közel 10 évvel idősebb, én korodbeli vagyok), úgyhogy abban maradtunk, ha véletlenül úgy alakul, mindenképp megtartjuk.
Mondd el neki hogy hagj meg te férfiallat szaporodni akarok :)
De különben elmondod neki és pont. Ha megijed legalább tudod hogy hányadán álltok.
Mondjuk én speciel dolgoznék valamennyit hogy kapj pénzt míg a gyerekkel otthon vagy.
De ezt is inkább az embereddel kéne megbeszélni nem velünk mert nem nekünk szülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!