Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszek 24 és nagyon szeretnék gyereket, igaz, az egyetemet is csak most fejezem be. Hogyan beszélnél a pároddal erről?
Minden álmom, hogy Anya legyek, méghozzá hamarosan. 2 éves kapcsolatom van, a barátom egy kerek 10 évvel idősebb nálam. Ő már mondta a húgomnak, amikor rólam beszéltek (hátam mögött), hogy Ő vállalna tőlem gyermeket is.. Azonban én ezt komolyan is gondolnám. :)
Hogyan beszéljek vele erről a szándékomról, hogy mi lenne ha belevágnánk? Én igazából mindig arról álmodtam, hogy huszonévesen már lesz egy gyerekem :) Szeretném ezt megvalósítani.
Normális férfi tudja hogy a szaporodás osztonszeru így nem hiszem hogy meg kellene lepődnie.
Nálam csak azért volt meglepi mert én nem akartam gyereket (én a FFI vagyok) párom elfogadta azt egyszer jött hogy ő most anya akar lenni. De 1 perc se kellett hogy rajojjek hogy normális a kérése. Azt lett kettő is, éppen előlük elmenekültem a garázsba pihenni mert örökké engem nyustolnek :))
A párod döntse el, erőltetni ne eroltesd. Komolyan. Ez a fontos. Neki is nehéz lesz a nők nagyrésze terhessegkor és utána elég nehéz eset mellette a férfi rájön hogy nincs legeny élet (nem baj ha nem csajozós, bulizós etc, akkor is rájön hogy többet a lehetőség sincs meg)
Szoval ezekre figyelj mert egyedülálló anyaként elég nehéz.
Te is, és a kapcsolatod is nagyon fiatal még a gyerekvállaláshoz. Elhiszem, hogy vannak, akikben az ösztönök ilyen állatias szinten tombolnak, de azért az értelmes emberek legtöbbje gondolkodni is szokott, mielőtt összeüt egy gyereket.
Én a helyedben befejezném az egyetemet, keresnék egy jó munkahelyet (elsőre, pályakezdőként kétlem, hogy sikerülni fog), szereznék némi munkatapasztalatot, gyűjtenék pénzt egy lakás beugrójára, magára a gyerekre is (gyerekszoba, orvosi vizsgálatok, játékok, felszerelések, stb), férjhez mennék, és majd csak utána gondolkodnék gyereken.
Pucér pichára nem jó ötlet lebabázni.
#13 mivel végzős egyetemista vagyok, és történetesen egy hiányszakmát tanulok,(egészségügyi dolgozó leszek), szinte kizártnak tartanám, hogy ne kellenék majd sehova, amikor a csapból is az folyik, hogy nincs elég eü-dolgozó :)
De volt már rá többször is példa, hogy valaki pont az egyetem után szült nem sokkal, de aztán mégis megtalálta a helyét az életben bőven. :) Nem hiszem, hogy a mai világban ez akkora áthidalhatatlan hátrány lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!