Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, az életben is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, az életben is így lenézitek azokat a nőket, akik nem műszaki egyetemet végeztek?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon folytonosan megy a fröcsögés, hogy csak az IT, mérnöki és az orvosi ér valamit, minden más büfészak és felesleges.

Szóval egy 2 szakos nyelvészt vagy egy leendő tanárt, történészt, lenéznek, mert hogy maximum a mekibe lesz jó. Nyelvtudással (legyen szó akàr 3-6 folyékony idegennyelvvről) sokak szerint nem lehet elhelyezkedni, és pár év, és jönnek a fordítószoftverek, öngyilkosság ez a pàlya.

Vannak làny ismerőseim, akik hiàba jobbak nyelvekből, inkàbb elmentek műszakira, akkor is, ha nehezen megy, mert rossz a bölcsészek megítélése.

2017. dec. 14. 12:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
He? :D
2017. dec. 14. 12:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Én bölcsészkarra járok, pár haverom poénból szurkálódik ezért velem, de a valóságban még sose kötött belém senki emiatt.

L

2017. dec. 14. 12:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem pont nem érdekel, ki néz le a hivatás miatt amit választottam. Úgy gondolom, tanító nélkül elég nagy gondban lenne az ország. (de igazából a legtöbb munka kell, kukások, kőművesek, nővérek, bolti eladók nélkül is gondban lennénk.)
2017. dec. 14. 12:55
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha vörösdiplomád van..
2017. dec. 14. 12:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szüleim orvosok, ők mindenkit lenéznek, aki nem orvos, még engem is pedig MSc-s reálos diplomám van :D

Valószínűleg épp ezért alakult ki bennem, hogy magasról leszarom, kinek milyen végzettsége van, senkit nem nézek emiatt le. A szüleimhez hasonló sznoboskodást tartom inkább nagyon gáznak.

2017. dec. 14. 13:04
 6/20 anonim ***** válasza:
24%
És mi van a pénzügyi iránnyal? Lol.
2017. dec. 14. 13:05
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
Te valami statisztikàt végeztél, hogy itt általánosítasz? Mindenki 69%-ban lenézi a bölcsészeket a méréseid alapján? Nagyon el vagy tévedve! Gyakorolj bűnbánatot, és talán újra szeretni fogunk.
2017. dec. 14. 13:11
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

"És mi van a pénzügyi iránnyal? Lol."

A közgazdászokat is lenézik a mérnökök. Ez köztudott.

2017. dec. 14. 13:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Senkit sem nézek le a végzettsége vagy a szakmája miatt, régen kinőttem az óvodás korszakból. Ostoba és felszínes dolognak tartom az ilyesmit.
2017. dec. 14. 13:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a bölcsész lányok szimpatikusabbak.
2017. dec. 14. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!