Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellett már komolyan beszélned a pároddal a pénz kezelésével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mert nem tetszett ahogy bánik vele. Ha igen változott?2020. júl. 13. 19:57
1/3 anonim válasza:
De ez a saját pénze?? Akkor mi közöd is van hozzá mire költi, ez gondolja szerintem Ő és nem jár messze mert mégis csak a saját pénze, de azért elmondhatod neki ami nem tetszik ebben
2/3 A kérdező kommentje:
Igen de együtt élünk. Ha azt beszéltük meg hogy a lehető legtöbbet spóroljuk és én nem úgy látom hogy azt teszi akkor talán szólhatok nem?- ha én tartom magam a megbeszéltekhez.
pl.
Van főzve de ő mégis rendel ebédet minthogy a főzöttből vinne. ( és ez már nem először fordul elő)- nálam ez már pénz kidobás.
2020. júl. 13. 20:22
3/3 anonim válasza:
A saját pénze, de ha komolyan gondoljuk együtt, akkor csak kéne valami közös irány. A férjem régebben minden pénzét elköltötte, hiába keresett nálam többet, semmi megtakarítása nem volt, és ami megtetszett, megvette. Én így nem tudtam hosszútávon kapcsolatot elképzelni, egy ötvenezres kiadásra is hónapokig spórolnia kellett, míg én lakásra gyűjtöttem. Beszéltünk róla többször, kicsit mindketten engedtünk, aztán szépen lassan belátta, hogy igazam van, és ma már örül, hogy elkezdett félretenni, és nem cseszte el a pénzét minden hülyeségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!