Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem garasoskodás?
Vegetáriánus vagyok, tehát nem eszek semmilyen húst, de aki eszik, az tudja, hogy a sonkák vagy a húsok milyen drágák. Pláne ha csont nélküli csirkecomb vagy csirkemell, vagy minőségi sonka. Szóval a lényeg, hogy együtt élek a párommal, és néha én, néha ő vásárolunk, de legtöbbször én, ami azt jelenti, hogy én fizetem ki a teljes vásárlást, minden egyes elemét, nyilván a húst is.
Tegnap mentünk vásárolni, de nem volt tervben, ezért én nem vittem magammal a pénztárcámat amit meg is mondtam a páromnak aki azt mondta ne problémázzak hülyeségeken, mert fizet ő. Vettem egy kávét (tudjátok az az üveges instant kávé) és mikor kimegyünk mondja, hogy majd mikor hazaértünk adjam oda a kávé árát (csak én iszom kávét kettőnk közül).
Talán hülyeség, de nem tudom, hogy jogosan érzem-e rosszul magam...
Fontos lenne tudni , h milyen kapvsolatban és milyen vagytok .
Szerintem is így nagyon gáz .
Beszélj vele és hát ha kb mindent közösbe fizettek akkor pedig ezeket az " egyedi " dolgokat mindenki magának fizesse ha csak ő fogyasztja.
Kúlön vásároljatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!