Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem elkövettem, azt a hibát, hogy beleszerettem az osztálytársamba. A sztori kicsit komplikált, legalább is szerintem. Az osztálytárasim is megeneszelték. HELP PLEASE!? 14/L
tudom, hogy nehéz de szard le az osztálytársaidat, nem tudsz nekik olyat mondani, hogy azt higyjék nem vagy szerelemes..
beszélgess ezzel a fiúval, facebook, msn, vagy élőben, hívd ki sétálni az udvarra, most úgy is olyan szép idő van :)
helyes is, hogy nem hagyod magad tapizni, nem vagy könnyen kapható, ami viszont egy bátortalanabb fiút el is tántoríthat, ezért neked is kezdeményezni kell!
Én is hasonló helyzetben vagyok ha van kedved írj privát üzenetet!:D
Beszélgessetek minél többet és próbálj vele kettesben maradni néha-néha véletlenül megérinteni a kezét:)
14/L
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nem osztálytárs, hanem évfolyam-. Ha gondolod, nekem is írj privátot, szívesen elmondom, hogy én mit csináltam, mi a helyzet. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!