Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélnél pároddal?
En nem beszèltem mert nem tudom hogy kéne.
De 2 pasim is volt olyan akibol az egyik mamahoteles a másiknak meg élete sincs, introvert barátai sincsenek, szoval mindkettonel makulatlan a lakás egyiknél az anyja mos főz takarit betegen is.., másiknal meg élet sincs, pl.ahogy van a kanape diszpárnákkal az ugyanugy áll nála 10 ev mulva is mert nem torténik nála semmi es tiszta retek a konyhai szekrényei.
És ezek amikor en dolgozom gyerekfelugyeletet kutyaszittinget is vállalok, feljönnek néha bnők haverok állandoan főzés pörges takaritas megy neha azt se tudom hol áll a fejem, és hullaként rogyok ágyba is, ezek a pasik neki állnak kritizálni hogy van egy folt a gáztűzhelyen, vagy egy gyerek kezlenyomat a tükrön, hogy takaritok én..
Hát ilyenkor törlőrongyot dugnék a szájukba mikor ők meg azt se tudják egy porszivo hogy néz ki hol kell bekapcsolni életükben nem takaritottak még es neki állnak ugy fikázni hogy állnak meg lesik a lakásom és keresnek egy foltot hogy mibe álljanak bele!
De ilyenkor elképedek meglep hogy komolyan ő így jön hozzám hogy foltokat keres? Nekem eszembe nem jutna ugy menni a szerelmemhez hogy én azt lessem keressem pl az ágy alatt kitakarított e!
3 de igen. Egy rakat manipulacio van erre is hogy aki nem akar semmit csinalni mitol fog akarni.
Pl az én paromnak a fenekét is kinyalja az anyja. Megszokta hogy a nő a házitunder ő meg aki el teszik a kaját.
Aztan egyszer megkértem arra hogy keverje már ki a palacsintatésztát egy rakás nyalással mert ő milyen erős férfi micsoda izmai vannak!
Na hősként neki allt keverni.
Aztán 1 perc alatt lett csomómentes.
Én meg elképedtem ezen hogy azta a férfiaknak csak egy pillanat a palacsintatészta?? Lekörözik még a konyhai robotgépet is.agyon volt magasztalva.
Aztán segiteni akart mindenben nem lehetett kihajtani a konyhábol azt, akinek köze nincs a főzéshez soha!
4#
Amit te csinálsz az nem beszélgetés hanem manipuláció!
Én tőlem manipulálja, de nem biztos, hogy a kívánt eredményt eléri.
A pszichologus mondta maga hogy megváltoztatni vkit ahhoz nincs joga senkinek.
Mindenkinek szuverén joga hogy mit akar tenni. Te nem mondhatod meg.
Viszont azt elérni hogy ő maga akarjon megváltozni, az más.es azt nem ugy kell hogy dirigalsz neki meg beszélsz vele hogy marpedig tegye ezt meg azt mert NEKED ugy tetszik!
Leröviditve:
Senkinek nem mondhatod meg hogy márpedig te mosogass! Senki nem a csicskád szolgád senki nem azert lettvteremtve hogy érted éljen téged szolgáljon.
Viszont kialakithatod benne hogy neki is legyen igénye arra, hogy elmosogasson. Saját önszántábol saját akaratábol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!