Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen felindulásból, veszekedés közbeni szakítás mennyire komolyan vehető?
Figyelt kérdés
Évek óta együtt élünk, sajnos a konfliktuskezelés nem az erőssége a barátomnak. Egy icipici bolhából elefántot tud csinálni, rám hárít mindent majd ezután ignorál. Én olyan vagyok, hogy mindent azonnal szeretnék megbeszélni és túllépni a veszekedésen. Ezért ha ignorál, én felidegesítem magam és méginkább megyek utána, hogy oldjuk már meg. Ekkor olyan ideges lesz, hogy odáig fajul a veszekedés, hogy akkor azt mondja: nem érdekel az egész, én nem akarok időt szánni erre, más jobban tudna veled foglakozni, nem én vagyok a hozzád való, jobb lenne ha akkor nem lennénk együtt. Olyat is hozzátesz, hogy neki nem való kapcsolat, szeretne független lenni, hogy ne kelljen elszámolnia a napjával, azt csinálhasson és akkor amit csak szeretne. Én meg ilyenkor érthetetlenül állok, hiszen semmit nem veszek ebből észre, a mindennapokban sosem mondd ilyet, a jelét sem mutatja, boldogok vagyunk, talán ő még többet is törődik felém és mutatja a szeretetét, mint én. És a pár év alatt ezt eljátszotta számtalanszor, volt hogy heteket külön voltunk, de aztán visszajött vagy nem is történt meg a szakítás, hanem másnap már meggondolta magát és mintha mi sem történt volna.... ezek a kijelentései mennyire komolyak ha igazából még mindig velem van és láthatóan nagyon szeret? Vagy csak képtelen elengedni de amúgy a függetlenségre vágyna?2022. máj. 19. 10:56
11/16 A kérdező kommentje:
mondtam neki, de ő akkor feldobta, hogy ne legyen így mégsem. ezért gondolom, hogy meggondolatlan
2022. máj. 19. 13:29
12/16 anonim válasza:
Ki tenne ilyet ki?
Szerintem bárki.
Nincs olyan, hogy minden tökéletes, csak egy valami nem.
Ha egy valami nem oke, akkor a kapcsolat nem tökéletes.
Ne legyél naiv, azért van veled, mert mást egyelőre nem talált (legalábbis olyat, aki miatt megérne felrúgni ezt a baromi kenyelmes életet amit azzal biztosítasz neki, hogy mindegy hogy bánik veled, ha két hétig nem szól hozzad, te akkor is vissza fogadod).
Ilyet csak nagyon naiv (ostoba?) ember tesz.
13/16 anonim válasza:
Van egy rossz hírem kedves kérdező: az az ember, aki a konfliktus úgy "kezeli" hogy inorál téged, kb semmibe veszi a te törekvésed, plusz azokat is mondja amiket neked, (ne mentegesd hogy csak vita alatt ilyen!) az bizony téged eberileg semminek néz, max a lábtörlőjének. Az is biztos, te vagy a szamár, de ő ha talál egy lovat, a legkegyetlenebb módon fog szakítani veled! Ezt sajnos biztosra veheted.
14/16 anonim válasza:
Azóta változott valami, Kérdező?
15/16 A kérdező kommentje:
eloszor is sokat beszeltem egy pszichologus ismerosommel es annak komoly okai vannak, ha valaki a veszekedesek soran mindig elvonul, ki akar lepni a kapcsolatbol. meg a gyerekkorabol ered, a szuleitol latta ezt, sokat veszekedtek es manipulaltak egymast... azonban azota volt egy nagyobb balhe a szuleinel, ami gorbe tukrot mutatott nala, rajott hogy az az o peldait nem jo kovetni es rajott, hogy ez a legrosszabb dolog, amit tehet. masodszor pedig eljatszotta ezt meg a szulei balheja elott es akkor fogtam a cuccaim es elmentem otthonrol. par ora mulva tart karokkal fogadott, hogy nem ugy gondolta.... talan tobbe nem fordul elo
2022. nov. 30. 22:57
16/16 anonim válasza:
Buta vagy! A csávó manipulal téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!